AKP'de Ömer Halisdemir istifası. Belediye başkanı zehir zemberek açıklama yaptı

AKP'de Ömer Halisdemir istifası. Belediye başkanı zehir zemberek açıklama yaptı
AKP'de ortalık karıştı. Sulusaray Belediyesi'nin AKP'li başkanı Necmettin Coruk partisinden istifa ettiğini duyurdu ve zehir zemberek açıklamalar yaptı.

Milli Gazete'nin haberine göre, AKP Tokat İl Başkanlığı, Ömer Halisdemir’in adının verildiği caddenin adının değişmesi sonrası Tokat Sulusaray Belediye Başkanı Necmettin Coruk’un kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildiğini duyurmuştu.

"HAKKIMIZ HELAL DEĞİLDİR"

Gelişmeler sonrası Sulusaray Belediye Başkanı Necmettin Coruk yaptığı açıklamayla AKP'den istifa ettiğini duyurdu ve şunları söyledi:

“Belediye başkanı olabilmek için şehidimizin adı üzerinden rant sağlamaya çalışanlar, şahsımı ve dava arkadaşlarımı iftira, yalan ve ithamlarla yıpratmaya çalışarak Türkiye gündeminde haber yapmışlardır.

Bu insanlara hakkımız helal değildir. Ayrıca mensubu olmaktan şeref duyduğum AKP’de İl Genel Meclis Üyeliği (2014-2019) ve bir dönem de belediye başkanlığı (2019-2024) olmak üzere hizmet etme imkânı veren, bana güvenen teşkilatımıza Sulusaraylı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’ne kadar görevimizin başında olup, Sulusaray halkımızın hizmetkârı olarak devam etmekteyim” ifadelerini kullanarak, partisinin il başkanlığına verdiği istifa dilekçesini paylaştı.

akpde-ortalik-karisti-belediye-baskani-zehir-zemberek-aciklamayla-partiden-istifa-etti-23-1697190140.jpg

İlgili Haberler