“AKP’de PKK’lı bakan da varmış!”

“AKP’de PKK’lı bakan da varmış!”
Devlet Bahçeli, “PKK devlete kafa tutarken AKP’li yıkım bakanı militanların eve dönüşüyle ahlaksızca uğraşıyor. Meğerse AKP’de pek çok PKK’lı bakan da varmış” dedi

“AKP’de PKK’lı bakan da varmış!”

Her oy heykele harç
DÜzenledİği basın toplantısında Erdoğan’a yüklenen Bahçeli, “Ona verilen her oy İmralı canisinin hanesine yazıldı, teröristin heykeline harç oldu. Lice’deki olaylar ortada. Mehmetçik’e ilk kurşunu sıkan teröristin heykelini dikenler ve tepkiler sonucu yıkmak zorunda kalanlar aynı yolun yolcusudur. 4 gün boyunca heykele Erdoğan’dan neden çıt çıkmadı” diye sordu.

Yeni Türkiye ölü doğdu
Erdoğan’la birlikte hainlerin azıttığını vurgulayan MHP lideri Bahçeli, şunları söyledi: “Yeni Türkiye ölü doğmuş projedir. Heykeltıraş Erdoğan PKK heykeline sessiz kalarak şehitlerimize hakaret etse de biz hislerine tercüman olduk. PKK Diyarbakır’da sözde uyuşturucu operasyonu yaparken balkonlardan bakan Erdoğan ortalıkta yoktur. ‘Ala’lı bakanı nerede.” 

Türk milleti tehlikede!
Başbakan’ın cumhuriyeti yıkması ve başkan olabilmesi için PKK ve Öcalan’a ihtiyacı olduğunu savunan Devlet Bahçeli, “Şimdi de cumhurbaşkanı sıfatı ile miting yapmak ve AKP’ye paralel çalışmak için hazırlık yapıyor. Böyle giderse vatanımızı, milletimizi, üniter milli devletimizi, ay yıldızlı al bayrağımızın mevcut şekliyle korumak imkansız olacak” dedi.

Oyunlarına gelmeyeceğiz
“Millilik” namına bir şey bırakmayan Erdoğan’ın, 10 Ağustos’tan beri gözünü kapattığını ifade eden Bahçeli, MHP’nin, Erdoğan’ın devlet ve millet üzerindeki oynamalarına seyirci kalmayacağını vurguladı. Bahçeli, “Ortak akıl yok olup, değerler kan kaybetmiştir. Ülkemiz Erdoğan’ın  zulmü altında. Bu şahıs teamül gibi hasletlere yabancıdır” diye konuştu.


Abdullah Gül, dik durmalı
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, elini taşın altına koymasını isteyen MHP lideri Devlet Bahçeli, “Başbakan Erdoğan vatana, millete, demokrasiye ve hukuka ihanet ediyor, Türkiye’nin yönetimi gasp ediliyor. Yeni yetmelerin hücum ve hakaretlerine maruz kalan Cumhurbaşkanı Gül, biraz dik durmalıdır. ’Bizim cenahtan saygısızlık var’açıklaması yapacağına elini taşın altına koymalı” dedi.

Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlıktan, genel başkanlıktan ve vekillikten ayrılmayarak suç işlediğini, bunun “siyasi cunta” teşekkülü olduğunu ifade eden Devlet Bahçeli, şöyle dedi: Olanlar siyasetin kara dönemi olarak tarihe geçecek. Türkiye parti devletine doğru sürükleniyor. Maksat Abdullah Gül’ün partiye dönüşünü engellemek, yeni Türkiye denen gayri ahlaki sistemin temellerini atmaktır.