AKP'de yerel seçimler öncesi deprem!

AKP'de yerel seçimler öncesi deprem!
AKP'de yerel seçimler öncesi ortalık karıştı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz görevden alındı. Karar sonrası Yılmaz, resmi Twitter hesabından Numan Kurtulmuş'u hedef aldı.

Süha ÇARDAKLI / YENİÇAĞ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın görevden alındığı öğrenildi.

Kararın ardından Twitter hesabından AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un Tayyip Erdoğan'la ilgili söylediği sözleri paylaşan Yılmaz, “Edebinizi takının diyerek partimize parmak sallayan, en ağır hakaretleri hiç çekinmeden sıralayan kişinin 8 yıl önceki sözleri… Demek ki, ne oldum değil, ne olacağım demeli!" ifadelerini kullandı.

Yılmaz'ın paylaştığı videoda Kurtulmuş, AKP ve Erdoğan'la ilgili olarak şu ifadeleri kullanıyor:

"Bizim en büyük sıkıntımız aramızdaki gizli ve sinsi AKP'lilerdir. 2023'te bu vizyonları tutarsa Başbakan'ın Uganda Cumhurbaşkanına "One minute" dediğini duyacağız. 2023'te zenginlerin yaşadığı sitelerin etrafında dilenen yoksullara polisin biber gazı ile müdahale ettiği haberlerini okuyacağız. 

2023'te her üniversite öğrencisinin başında 10 polisle birlikte üniversite sınavlarının yapıldığına şahit olacağız. 2023'te Başbakan'ın çocukluk arkadaşı, askerlik arkadaşı, mahalleden arkadaşı, belediyeden arkadaşı ve şoförlerden başka hiç kimsenin milletvekili olmadığını göreceğiz.

Çok ağır olacak ama şunu söyleyeyim: Sayın Başbakan'ın kalbi Ali diyor, dili Muaviye söylüyor. Adalet Kalkınma Partisi biz Türkiye'de kalkınmayı sağladık diyorlar ya. Bunun adına adalet, kalkınma, refah falan demezler. Adaletsiz Kalkınma Partisi olarak değiştirelim ve bundan sonra öyle kullanalım. Edebinizi takının, inin şu kibir kulelerinden aşağı!"

İlgili Haberler