AKP'den MHP'ye oy vermeyin çağrısı!

AKP'den MHP'ye oy vermeyin çağrısı!
24 Haziran seçimlerine Cumhur İttifakı ile giren AKP ve MHP arasında çatlaklar oluşuyor. MHP Gaziantep milletvekili adayı Sermet Atay, AKP milletvekili adaylarının gittikleri her yerde MHP’ye oy vermeyin çağrısı yaptıklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep ikinci sıra milletvekili adayı avukat Sermet Atay, AKP adaylarının Cumhur İttifakının gereklerini yerine getirmediklerini, gittikleri her yerde MHP’ye oy vermeyin çağrısı yaptıklarını söyledi.

Telgraf gazetesinin haberine göre, 24 Haziran seçimleri için değerlendirmede bulunan Sermet Atay, AKP kurmaylarının ne yapmaya çalıştıklarına anlam veremediğini ifade etti.

AKP’LİLER İTTİFAKA ZARAR VERİYOR

AKP il başkanı, büyükşehir belediye başkanı ve milletvekili Erdoğan’ın seçim sahasında MHP aleyhine çalıştığını söyleyen Atay, bu durumun etik olmadığını Cumhur İttifakına ihanet olduğunu dile getirdi. Bir ittifak sonrası seçime katıldıklarını söyleyen Atay, AKP kurmaylarının ne yapmaya çalıştıklarına anlam veremediğini ifade etti. AKP’lilerin bu ittifaka zarar verecek söylemlerden uzak durması gerektiğini dikkat çeken Atay, kendilerinin seçim sahasında bir kendilerine bir de Recep Tayyip Erdoğan’a oy istediklerini belirtti.

MHP İÇİN KRİTER 7 HAZİRAN SEÇİMLERİ

7 Haziran’da hükümet kurma çalışmalarına katılmadıkları için halkın kendilerine tepki gösterdiğini ifade eden Atay, MHP’nin asıl oyunun o seçimlerin baz alınarak hesaplanması gerektiğini söyledi. Kemik oyumuz 7 Haziran’da aldığımız 170 bin oy diyen Atay, kendilerinden giden emanet oyları yeniden alacaklarını söyledi. Muhalefetin işinin seçimi uzatmaya götürmek olduğunu belirten Atay, Tayyip Erdoğan’ın seçimin ikinci tura kalması durumunda ezici çoğunlukla Cumhurbaşkanı seçileceğini ifade etti.

GAZİANTEP’TE EN İYİ LİSTE MHP’NİN

Gaziantep’te en iyi listenin MHP’ye ait olduğunu düşünen Atay, tabandan ve diğer partilerden kendilerine büyük bir teveccüh olduğunu, Antep halkının seçilemeyecek sıradaki kimseye oy vermeyeceğini dile getirdi. 8 yıl Doğru Yol Partisi il başkanlığı yaptığını söyleyen Atay, insanların kendisini bire bir tanıdığını, MHP listesine insanların büyük destek vereceğini ifade etti. Gaziantep’te hedeflerinin 4 milletvekili olduğunu söyleyen Atay, 2 vekili normal şartlarda garanti aldıklarını, aday listelerinin Gaziantep’te partiler üstü olduğunu söyledi.

 

 

İlgili Haberler