AKP’li Mehmet Özhaseki'den ‘Şükürler olsun’ dedirtecek doğal gaz açıklaması ‘1000 liralık doğalgaz faturası aslında 4000 lira’

AKP’li Mehmet Özhaseki'den ‘Şükürler olsun’ dedirtecek doğal gaz açıklaması ‘1000 liralık doğalgaz faturası aslında 4000 lira’
AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki katıldığı canlı yayında doğalgaz faturası ile ilgili konuştu.

Özhaseki, 1000 liralık bir doğalgaz faturasının aslında 4000 lira olduğunu, yüzde 75''ini devletin karşıladığını açıkladı. Özhaseki, "Doğalgazda en ucuz ülkeyiz. Kesin bu" ifadelerini kullandı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki A Haber ekranlarında yayınlanan Sebep Sonuç programında Melih Altınok''un sorularını yanıtladı. Özhaseki''nin açıklamalarında en dikkat çeken bölüm ise doğalgaz faturalarıyla ilgili bölüm oldu. "Doğalgazın yüzde 75''ini devlet karşılıyor" diyen Özhaseki, "Doğalgaz bir vatandaşa 1000 liralık geliyorsa aslında o fatura 4000 liralık" ifadelerini kullandı.

"DOĞALGAZDA EN UCUZ ÜLKEYİZ"

Faturalara toplam maliyetin yazılmasını isteyen Özhaseki, Avrupa''da en ucuz doğalgazın Türkiye''de olduğunu savunarak, "Doğalgazda en ucuz ülkeyiz. Kesin bu" dedi.

FATURALARIN YARISINI DEVLET ÖDÜYOR

2022 sonunda enflasyonun tek haneye düşeceğini belirten Özhaseki, "Elektrik ve doğalgaz faturasının yarısını devlet ödüyor" şeklinde konuştu.

AKP''NİN OY ORANINI VERDİ

özhaseki konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Şu anki oyumuz yüzde 37 civarında. Ama gelecekte atacağımız adımlarla kararsızlardan gelecek destekle yüzde 40''ların üstüne çıkacağız." tahmininde bulundu.

İlgili Haberler