Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor | AKP'li Savcı Sayan kalaşnikofla sokağa indi

Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor | AKP'li Savcı Sayan kalaşnikofla sokağa indi
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın gece saatlerinde kentte kalabalık bir grupla yürürken, gruptaki bazı kişilerin elinde uzun namlulu silah olduğu görüldü. Önce Savcı Sayan'ın bir yurttaşla tartıştığı iddiası gündeme gelirken daha sonra Ağrıspor üzerinden çıkan bir kavganın ardından bu görüntülerin çekildiği ileri sürüldü.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan''ın, kent merkezinde yaptığı yürüyüş sosyal medyada gündem oldu. Savcı Sayan''ın yanında yürüyen kişilerin ellerinde uzun namlulu silah olduğu görüldü.

Gazeteci Halil İbrahim Cengiz, sosyal medya hesabından o anların görüntüsünü de paylaştı ve "Savcı, bir yurttaş ile tartışmış, tartışmanın ardından adamları ile birlikte ellerinde AK 47 Kalaşnikof''larla güç gösterisi yürüyüşü yapıyor" dedi.

Olayın ayrıntılarına da değinen gazeteci, olayın Ağrıspor üzerinden çıktığını belirtti. Paylaştığı bir görüntüde ise Ağrıspor Başkanı Mehmet Yıldırım''ın karakolda ifade verdiklerini anlattığı görüldü. Yıldırım, bunun adaletsizlik olduğunu söyledi. Kavganın nasıl başladığı ise henüz öğrenilemedi.

''Belgelerle açıklayacağız''

Öte yandan dün Ağrıspor''a ait olduğu iddia edilen bir sosyal medya hesabının Facebook''tan yaptığı açıklamada, bugün akşam saatlerinde belgelerle açıklamalar yapacağını duyurmuştu.

Ağrıspor hesabının paylaşımında şu ifadeler kullanılmıştı:

"Yarın saat 19:00''da kulübümüzü bu duruma düşürenler, kuyusunu kazanlar, iş çevirenler hakkında bilgi, belge ve deliller ile beraber basın açıklaması yapılacak. Başkanımız Mehmet Yıldırım ve kulüp müdürümüz Kerem Adıgüzel birlikte bu basın açıklamasını yapacaklar. Tüm Ağrı halkını bu canlı yayını izlemeye davet ediyoruz. İlimiz ve kulübümüzün selameti için bu basın açıklamasını maalesef yapmaya mecbur kaldık."
 

İlgili Haberler