AKP'li Tayyar'dan flaş iddia: Parayı veren FETÖ'cü bırakılıyor

AKP'li Tayyar'dan flaş iddia: Parayı veren FETÖ'cü bırakılıyor
AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, FETÖ'yle mücadele konusunda çarpıcı bir iddia ortaya attı. Canlı yayında konuşan Tayyar, parayı veren FETÖ'cülerin 'itirafçı' adı altında serbest bırakıldığını söyledi.

Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre, Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit isimli programda konuşan AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, canlı yayında FETÖ'yle mücadele konusunda çarpıcı bir iddia ortaya attı. Örgütün ‘ihanet kısmının' kaçmasına göz yumulduğunu söyleyen Tayyar, memleketi Gaziantep dahil birçok ilde ‘FETÖ borsası' kurulduğunu ileri sürdü.

‘Milletvekiliyim her konuşmam suç duyurusudur' diyen Tayyar ekrandan şöyle konuştu:

"SUÇ DUYURUSU YAPTIM"

"Gaziantep'te çok ciddi FETÖ borsası var. Milyon dolarlar dönüyor. Ben bunu söylüyorum. Evet. İtirafçı adı altında iş adamlarını serbest bırakıyorlar. Türkiye'nin birçok yerinde var bu. Ben milletvekiliyim her konuşmam suç duyurusudur. Bununla ilgili daha bugün suç duyurusunda bulundum, HSK teftiş kuruluna. Sadece televizyonda konuşmuyorum. HSK ne yapmış? Bir yerde problem var."

"ERDOĞAN KUŞATMA ALTINDA"

"Cumhurbaşkanımızın etrafı kuşatma altında. Bir ilçe başkanı var, ‘Benim kimseye minnet borcum yok, beni reis getirdi' diyor. İl başkanı, ilçe başkanı, il müdürü böyle konuşuyor. Çünkü verilen kararlarda siyaset iradesi yok. Vekilin haberi olmadan il müdürü atarsa o vekili ciddiye alır mı? Sonra beni buraya reis getirdi der. En yukarının da milletvekillerinin aklını devredışı bırakan aklın, aklını alması lazım."

İlgili Haberler