AKP'lilerin algı operasyonları devam ediyor

AKP'lilerin algı operasyonları devam ediyor
Bartın'da konuşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, 'hayır'cıları hedef aldı. 'Hayır' oyu vereceklere algı operasyonunda bulunan Özlü, "Hayır oyu verirseniz; PKK, FETÖ ve IŞİD'i memnun edersiniz" dedi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaretinde yaptığı konuşmada, kendisini bölgenin bakanı olarak gördüğünü ve bölge sorunlarına karşı sorumlu hissettiğini söyledi.

16 Nisan’da gerçekleştirilecek halk oylaması kapsamında MHP ile bir program hazırladıklarını ve 18 maddelik anayasa değişikliğine Bartın’dan yüksek seviyede 'evet' oyu beklediklerini dile getiren Faruk Özlü, 'hayır' oyu kullanacak vatandaşlara yönelik algı operasyonlarına da devam etti.

İşte Özlü'nün açıklamaları:

"Bu Bartın için, ülke için önemli. Hatta bölge coğrafyası için önemli. Ben 'hayır' oylarının da AK Parti açısından muteber olduğunu her yerde söylüyorum ancak, 'hayır’ oyu verdiğiniz zaman memnun olacakları sıraladığımızda kimler memnun olacak? Dolayısıyla bunun hayırlı olmadığını, hayırlara vesile olmadığını söylemem gerekir. Bakın, PKK var, Kandil var, onların kardeşleri var. DAEŞ, FETÖ var. Doğrusu bunların memnun olacağı bir tercihin tercih edilmemesini arzu ederim. Bunlar gelir geçer, önemli olan Türkiye'nin, milletimizin geleceğidir."

İlgili Haberler