Akşener izlenme rekorları kırdı

Akşener izlenme rekorları kırdı
Cumhurbaşkanı ve İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Habertürk'te gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Uzun bir aranın ardından ekranlara çıkan Akşener'in konuştuğu program geceye damgasını vurdu.

Cumhurbaşkanı adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, uzun süren aranın ardından ana akım medyada ekranlara çıktı.

Akşener, Habertürk'te Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek'e konuk olurken, program geceye damgasını vurdu. 

Saat 23.00-23.30 dilimlerinde NTV'de Cumhurbaşkanı'nın, CNN Türk'te CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, HaberTürk'te de İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in yayını karşı karşıya geldi.

3 liderin karşı karşıya olduğu yarım saatlik dilimde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın (NTV) izlenme oranı 0.6-0.8, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun (CNN Türk) izlenme oranı 1.5, Meral Akşener'in (HaberTürk) izlenme oranı ise 2,2 olarak görüldü.

AB grubunda ise Erdoğan 0.5 ve 0.9, Kılıçdaroğlu 1.5-2.2, Meral Akşener ise 4.5-4.6 izlenme oranında.

Konuya ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulunan İYİ Parti Basın Yayın ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Türkkan, "Dün akşam Meral Akşener’in katıldığı TEKE TEK programı, 22.00-00.30 saatleri arasında AB ve TOTAL grubunda 1. oldu. iYi PARTİ, Türkiye’ye iYi gelecek." ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler