Akşener: MHP defteri kapanmıştır!

Akşener: MHP defteri kapanmıştır!
Meral Akşener ve Ümit Özdağ, Yeniçağ Gazetesi yazarı Servet Avcı'nın kızının düğünü için biraraya geldi. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Akşener, MHP defterinin kapandığını ifade etti.

Servet Avcı'nın kızının nikah törenine; Meral Akşener, Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Mansur Yavaş, Yeniçağ Gazetesi imtiyaz sahibi Ahmet Çelik ve Ülkücü camianın önde gelen isimleri katıldı.

Meral Akşener, Ümit Özdağ, Koray Aydın ve Sinan Oğan, Devlet Bahçeli’nin karşısına genel başkan adayı olarak çıkmıştı.

Ancak söz konusu kurultay mahkemeye taşınmış ve aradan geçen sürede yeni kurultay yılan hikayesine dönmüştü. Geçtiğimiz 20 Haziran günü de Ankara 3. Asliye Hukuk Mahkemesi tüzük kurultayının yürütmeyi durdurmasına yönelik talepleri değerlendirmiş ve 19 Haziran 2016 tarihli Olağanüstü Genel Kurulu iptal etmişti. Kararla; Genel Kurul’da alınan tüm kararlar yok sayılmıştı. Yani bu kararla MHP'den de ihraç edilen Meral Akşener, Ümit Özdağ ve Sinan Oğan’a partinin kapıları tamamen kapatılmıştı.

Haber Erk'in haberine göre; Akşener düğün öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Meral Akşener, gazetecilerin bir sorusu üzerine, siyasete MHP'de devam etme kararı alan isimler için "MHP'nin Ekim'de veya Kasım'da yapılma ihtimali olan kongrede aday olma gibi bir durumları sözkonusu. Ben bu tercihlere saygı duyuyorum, inşallah başarılı olurlar. İnşallah gerçekten genel başkanlığı alabilirler. Çok da sevinirim" dedi.

Akşener şöyle devam etti; "Güçlü bir seçenek oluşturabilmek için, biz önder görünebiliriz ama birçok arkadaşımızla birlikte çalışma yürütüyoruz. Ben kendimle ilgili MHP defterini kapattım. Merkezde bir yapının olmasını istiyorum. Millli merkez, güçlü bir alternatif olacak. Merkezde bu boşluk var" dedi.

İlgili Haberler