Akşener: "Milletimize güvenmekte haklıymışız"

Akşener: "Milletimize güvenmekte haklıymışız"
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 100 bin imza sürecine start vermek için Üsküdar İlçe Seçim Kurulu'nda vatandaşlarla bir araya geldi. Akşener, buradaki konuşmasında "Milletimize güvenmekte haklıymışız" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Üsküdar'da vatandaşlarla bir araya geldi. Üsküdar İlçe Seçim Kurulu'nda 100 bin imza sürecine start verecek Akşener'i desteklemek isteyen çok sayıda vatandaş erken saatlerde seçim kurulu önünde toplandı.

5aec2ab42269a2129c086cbe.jpg

Türk bayrakları ve parti bayraklarıyla bir araya gelen partililer halaylar çekerek güzel görüntüler verdi. Vatandaşlara bir bando takımı da eşlik etti. 

Burada kısa bir açıklamada bulunan Akşener, "Milletimize güvenmekte ne kadar haklı olduğumuzu görüyoruz" dedi.

Akşener, şöyle konuştu:

"100 bin imza için tek güvendiğimiz yer milletimizdi. Bugün görülüyor ki bu güvenimiz son derece doğru. Sadece milletimize güvenmemiz bize yeter.

Şimdi YSK önündeyiz söyleyecek çok şey var ama burada konuşmak istiyorum. Ali kıran baş kesen devri sona erecek. Bir soru sormak istiyorum. Kıbrıs’la ilgili yanlış politikalar sonucunda Kıbrıs’ı verdin. Buna müsaade etmeyeceğiz, buna müsaade etmeyeceğiz, buna müsaade etmeyeceğiz. Ayağınızı denk alın"

akkk.jpg

 

İlgili Haberler