Akşener nasıl kaybeder?

Bugün hep bunu düşündüm. Nasıl hatalar yaparsak kaybederiz!

Belki bunun cevabı herkese göre farklı olabilir. Tabii bu nereden baktığımıza da bağlı. 19 Haziran kurultayımızdan çıkartılacak çok tecrübeler ve alınacak dersler var! Buradan ders alır mıyız? Açıkçası bilemiyorum!

Birincisi, kavgadan kaçınmak lazım. Milletimiz kavga edenden hırçın yapılardan uzak duruyor! Benim olmazsa kimseye kalmasın cinsinden bir genel merkezin karşınızda olduğunu unutmadan ne yapıp yapıp, salonda suhulet sağlanmalıdır. Gönül alma, kuşatıcı davet ve mesajlar vazgeçilmeziniz olmalıdır. Siyaset ve Devlet aklında dargınlığa, kaprise, kin ve husumete asla yer olamaz. Bu bir medeniyete ve büyük Türk milletine hizmet hareketidir bu asla akıllardan çıkarılmasın...

Samimi bulduğum dostlar bizi zafer sarhoşluğuna kapılmakla eleştirmedi dersem yalan olur!

Pirus zaferi diyen de çok. Burada en az suçlanan, eleştirilen Sn. Meral Akşener. İnsanlara yüksek beklenti sunarsanız doğal olarak beklentiler artar.

Devlet yönetmeye talip insanların olumsuz koşullar içinde öğrenecekleri çok şey kattı bize bu demokrasi ve hak arayışımız.

Çok şükür, Bahçeli'ye 19 senedir hiç bir şey sorulamazken ülküdaşlarımız dün organizasyon eksikliklerimizi sorguladılar, tepki verdiler işte ben buna çok sevindim!

Evet dedim işte bu taban artık hesap sorar diye sevindim.

Eleştirilerden bir çok kişi, kurum ve yapılar rahatsız olur ama inanın ben çok mutlu olurum. Besler, büyütür, geliştirir sizi, almasını bilirseniz...

Bir çok yorum ve eleştiri bana iletiliyor anlatılıyor, bunların hepsi muhataplarına ulaştırılıyor emin olabilirsiniz.

Dün bir Ülkücü devrim gerçekleşmiş olsa da henüz layığını bulmamıştır kanaatindeyim.

Evet Meral Akşener'in önde olduğu, güçlü olduğu tartışılmaz. Ama biz yola çıkarken bir şeyler söylemiştik kapsayıcı, kuşatıcı olacağız dedik şimdi bununla imtihan olacağız. Benim hayalim, arzum şudur ne yapıp yapıp üç aday, yani Sinan Oğan, Koray Aydın ve Meral Akşener'in bu kurultayın tarafı olmaktan mutlu olmaları sağlanmalıdır.

Bu çok zor bir şey değildir. Bu süreçte hepimiz birbirimizi daha iyi tanıdık ve anladık karşılıklı fedakarlıklarla bu kutlu özgürlük devrimine gölge düşürmeyelim. Devlet yönetecekler için kriz yönetmek güzel bir fırsattır diyorum.

Gücü ve erki paylaşmak öyle sanıldığı kadar kolay bir şey değildir, bunu biliyorum ama bu zorluğa katlananlar kahramanlaşır.

Şimdi Sn. Bahçeli'ye sesleniyorum. Size bilgi ve danışmanlık getirenler vallahi sizi çok yanlış çıkmaz bir yola sürüklüyorlar! Bu değişime engel olamayacaksınız, yapılan her türlü haksızlık ve entrika sizi daha çok dibe çekiyor!

Ülkücü taleplere sırtınızı dönmeyiniz ha Sn. Meral Akşener'in kaybetmesini istemeyi kişisel bir saplantıya getirdiyseniz size Akşener'i kaybettirmenin yolunu göstereyim çıkın deyin ki ben de Sn.Meral Akşener'i destekliyorum!

Vallahi bak o zaman ülkücü vaz geçebilir.

Beni anlıyor musunuz saygıdeğer eski genel başkanım...

Son olarak Sayın Akşener biliyoruz ki çok yetenekli, genç, birikimi olan bir ekibiniz var. Onları artık Türk kamuoyu ile tanıştırınız.

 

Yazarın Diğer Yazıları