Akşener tarihi toplantıyı, tarihi sözlerle bitirdi

Akşener tarihi toplantıyı, tarihi sözlerle bitirdi
MHP Genel başkan adayı Akşener, Saray'ın tüm imkanları seferber ederek engellediği kurultay alanında tarihi bir konuşma yaptı. Akşener, gelen on binlerce ülkücüye teşekkür etti ve "çıktığımız yoldan geri dönmeyeceğiz" dedi.

İşte Akşener'in alandaki otobüsün üzerinden yaptığı o tarihi konuşmadan öne çıkanlar:

Biliyorum bozkurtlar ve asenalar benimle… Bugün buradasınız, bir hukuksuzluğu beraber yaşadık. Anadolu çocuklarını, ekmek parası için yollara düşmüş evlatlarımızı karşımıza dizdiler. Bizim kendi evlatlarımıza elimiz kalkmaz. Sanmasın Bekir Bozdağ korktuk. Sanmasın AKP, sanmasın Saray Milliyetçi hareket partililer, ülkücüler vazgeçti, sanmasınlar!

Biz bu ülkede Anadolu Çocuklarına hiç el kaldırmadık.

Sabaha kadar bekliyecektik… Ama arkadaşlar dediler ki sabah 07.00’dan beri arkadaşlar burada, temel ihtiyaçları giderecek imkanlar yok, o yüzden buradan evlerimize dönüyoruz.

Buradan iktidara açıkça sesleniyorum, Ülkücü hareketi engelleyemeyeceksiniz.

Ne yaparsanız yapın, milli iradenin yürüyüşüne dönen, adalet istiyoruz diyenlerin en güçlü sesi olan bu milli irade hareketinin önüne geçemeyeceksiniz.

Önce ülkücü irade kadar verdi, şimdi Türk milleti karar verdi. Hepimiz duyduk o sesi.

Şimdilik eve gidiyoruz.

Çıktığımız yoldan geri dönmeyeceğiz.

Hırsızlıklara, yolsuzluklara, anayasal suç işleyenlere, ben yaptım oldu diyenlere, demokrasiyi sadece kendinin zannedenlere ve onlara arka bahçelik yapanlara ayna tuttuk.

Ülkücü irade 1 Kasım’dan sonra alınan oyu kabul etmedi. Gelin, konuşalım, meşveret edelim derken tam 5,5 ay geçti. Önümüze her türlü engel çıkarıldı. Hiç edebimizi, zerafetimizi, edemizi bozmadık. Hiçbiriniz bozmadı, Allah razı olsun.

Bugün bir başka tiyatroyu, kirli bir tiyatroyu Türkiye’nin gözü önünde yaşadık.

Kendi başbakanlarını 1 saatte değiştirip, 2 saatte kongre kararı alanlar, MHP’nin kurultayını engellemek için her türlü hukuksuzluğu, demokrasi dışı davranışı sergilediler.

5,5 aydır koşuyoruz. Bu irade bugün bir resim ortaya koydu, ülkücüler bir irade koydular.

Çatlasanız da patlasanız da o kilit taşını çekeceğiz

Anlaşıldı ki bizim kurultayımız olacak.

Bir şey değişecek ve bu ülkede her şey değişecek.

Bugün buradan Yargıtay’a seslenmek istiyorum. Bu kaosun, bu hukuksuzluğun sorumlusu sizsiniz. Derhal bu hukuksuzluğu, bu adaletsizliği düzeltmelisiniz.

qeqe.jpg

Son söz olarak buradan sizin adınıza kendinize güç atfedenlere sesleniyorum. Ne yaparsanız yapın, ne ederseniz edin MHP’yi AKP’nin ve Saray’ın arka bahçesi yaptırmayacağım.

Bütün arkadaşlarımıza, özellikle üst kurul delegelerimize, belediye başkanlarımıza, il ve ilçe başkanlarımız ve kadınlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

AKP’liler bugüne kadar muhalefetiniz ver yesin, ört uyusundu… Artık bitti, Asenalarımız dirsek atmayı öğrendi bugün…

Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, her birinizi Allah’a emanet ediyorum….

Türküm diyemeyenlere inat, Ne Mutlu Türküm diyene, Ne Mutlu Türküm diyene…