Akşener, Trabzon'da

Akşener, Trabzon'da
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin il ve ilçe teşkilatları binalarının açılışlarını sürdürüyor.

Akşener, bugün Trabzon İl Başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirecek. Saat 13.00'te Trabzon Havalimanı'nda partililer tarafından karşılanacak olan Akşener, saat 13.30'da törenle il binasını açacak, ardından vatandaşlara seslenecek.

İYİ Parti lideri, saat 15.00'te de nikah törenine katılacak.

Akşener'in programı hakkında bilgi veren İYİ Parti Trabzon Medya Tanıtım Başkanı Muhammet Erkan, tüm Trabzonluları bugün Atatürk Alanı'na çağırdı. Akşener'i Trabzon'a yakışacak şekilde ağırlamak istediklerini dile getiren Erkan, "Trabzon Türk siyasetinde daima önemli olmuş, belirleyici olmuş bir şehirdir. Trabzon'u sadece Trabzon şehri olarak görmüyoruz. Trabzonlular Türk devletinin çimentosudur. Bu nedenle partimizin iktidara yürüyüş sürecinde şehrimizin önemini biliyoruz ve bu doğrultuda sayın genel başkanımızın Trabzon'umuza yapacakları ziyareti çok anlamlı buluyoruz" dedi.

Açıklamasında, iktidar olmak ve Türkiye'yi yönetmek amacıyla yola çıktıklarını aktaran Erkan, "İktidar olmaktan, devleti yönetmekten korkmayan cesur bir liderimiz var. Başımız dik, alnımız açıktır. Siyaseti başkalarının şahsi menfaatleri üzerine değil milletin menfaatleri için yapıyoruz. Biz Türkiye'yi yönetmek istiyoruz. Kim kiminle yürürse yürüsün, biz milletimizle yürüyeceğiz" diye konuştu.