Akşener'den Bahçeli'ye anlamlı cevap

Akşener'den Bahçeli'ye anlamlı cevap
Bahçeli'nin sosyal medya hesabından ettiği hakaretlere MHP Genel Başkan Adayı Akşener'den cevap geldi. Bahçeli'nin sözlerini alıntılayan Akşener, "edeb ya hu" ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener'i hedef aldı.

Akşener'in sabotaj teşebbüsünde bulunulan Çanakkale konferansı için "Kimileri kalkıyor ışıksız otellerde gürültü çıkarıp, bitmiş ve tükenmişlikleriyle çaresizliğin ve çamurluğun limanına demir atıyor" ifadelerini kullanan Bahçeli, Meral Akşener'in başlattığı ele kınayla Türk bayrağı yapma akımı için de "Bunlar avuç içlerine kınadan bayrak yaparak sözüm ona sanal gündemde yer tutmaya, çürümüş zihinleriyle ayakta durmaya çalışıyor" paylaşımında bulundu.

AKŞENER'DEN MANİDAR CEVAP

Bahçeli'nin hakaretlerine MHP Genel Başkan Adayı Akşener'den cevap geldi.

Devlet Bahçeli'nin sözlerini alıntılayıp "Edeb ya hu" diyen Akşener, eline Türk bayrağı kınası yapmış bir kadının fotoğrafını paylaşıp "Analar ülkemizde her daim kutup yıldızı olup,yol gösterici olmuşlardır" ifadelerini kullandı.

DEVLET BAHÇELİ'NİN TÜRK BAYRAKLI YÜZÜKLERİ

Devlet Bahçeli'nin ele kına yakılmasını sert bir dille eleştirip bayrağın ancak baş tacı edilebileceğini söylemesi, akıllara Bahçeli'nin kendi tasarımı olan üzerinde Türk bayrağı ve Selçuklu motifli yüzükleri getirdi.

Bahçeli'nin Twitter'da yaptığı açıklamanın ardından bir dönem medyanın yoğun ilgisini çeken gümüş yüzükler yine gündeme geldi.

İşte Bahçeli'nin kendi tasarladığı Türk Bayraklı yüzükler:


 

İlgili Haberler