Akşener'den Erdoğan'a: Televizyon da olur meydan da olur! Karşıma çık!

Akşener'den Erdoğan'a: Televizyon da olur meydan da olur! Karşıma çık!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin il başkanlığının açılışı için gittiği Karabük'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi.

Süha Çardaklı / İstanbul

Fotoğraflar: Alp Eren Kaya

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti çalışmaları kapsamında yurt içi ziyaretlerine devam ediyor.

Partisinin il başkanlığı binası açılışı için Karabük'e giden Akşener, İl Başkanı Dursun Altıparmak ve partililer tarafından karşılandı.

Akşener, İl başkanlığının açılışında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulunan Akşener, "Mert ol! Televizyon mu olur, meydan mı olur her yer olur çık karşıma benimle mücadele et" dedi.

aek_3023.jpg

Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"O HENDEKLER SONUCUNDA 726 ŞEHİDİMİZ VAR"

AKP Genel Başkanı her konuda aldatılıyor. Her aldatılmanın bir bedeli var ve bunu her zaman siz ödüyorsunuz.

Apo anlattı, Merkel aldattı, Obama aldattı en son FETÖ'cüler anlattı. Neçirvan Barzani'de aldattı. Bunları aldatmayan adam yok. Şimdi PKK'nın aldatmasına bakalım. Açılım yaptılar, çözüm süreci yaptılar. Güney Doğu'nun her yerine hendekler kazıldı. O hendekler sonucunda 726 şehidimiz var 726 şehidimiz! 

Bunların umurunda oldu mu? Hayır. 

AKP Genel Başkanı Afrin şehitleri için 20-25 şehidimiz var dedi. Utan be utan! 5 çocuğun babası, 5 annenin evladı, bu şehitleri rakam görüyor rakam!

aek_3089.jpg

"MEHMETÇİK BİZİ KANIYLA ÖDEDİĞİ BEDELLE O ÇUKURDAN ÇIKARIYOR"

Afrin'deyiz bugün. Bugünü Afrin'e getiren sensin sen! Mehmetçik senin düşürdüğün çukurdan devleti çıkarmak için kanıyla bedel ödüyor. Ve sen bu kanları rakam olarak görüyorsun! Ayıptır ayıp. Günahtır günah. Dolayısıyla bu şartları hazırlayan sensin.

Kim aldattı? Barzani aldattı. Kim aldattı? Apo aldattı. Peşmergeleri davulla zurnayla halay çekerek Habur'dan soktun içeri, Hatay'dan çıkardın. Yediklerinin içtiklerini vatandaşın cebinden çıkan vergiler ödedi. 

Bu kadar hata yaptın be kardeşim. Çık 'Ey milletim yanlış yaptım. Bugünlere getiren benim, bu bedeli benim ödemem lazım' de. Bu bedelleri yüreği imanlı millet ödüyor. Yeter artık yeter. Bıktık senden.

Bugün gelinen noktanın sorumlusu AKP Genel Başkanıdır. 

aek_4833.jpg

"NEREDE İSTİYORSAN ÇIK KARŞIMA!"

Mert ol mert! Çık karşıma, nerede istiyorsan çık karşıma! 

Olan zavallı Kılıçdaroğlu'na oluyor. Bana kızıyor sayın Kılıçdaroğlu'na bağırıyor. Dolayısıyla ben buradan kendisine sesleniyorum. Mert ol! Televizyon mu olur, meydan mı olur her yer olur çık karşıma benimle mücadele et. 

Allah'ın izniyle sizin de desteğinizle Cumhurbaşkanlığını alacağız. Ondan sonra dosta güven, düşmana korku veren Türkiye'yi tekrar geri getireceğiz.

İlgili Haberler