Akşener'den Erdoğan'a yüzük göndermesi

Akşener'den Erdoğan'a yüzük göndermesi
İYİ Parti lideri Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener konuşmasında AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “İşte bütün servetim bu yüzük. İstanbul’a hizmete hazırım” ifadelerine gönderme yaparak, "Bu yüzüğün sahibi cebinde 10 lirası olmayan gençlere aromalı kahve için diyor duyuyor musunuz?" sorusunu yöneltti.

Partisinin TBMM''deki grup toplantısında konuşan Akşener, Erdoğan’ın “İşte bütün servetim bu yüzük. İstanbul’a hizmete hazırım” ifadesine gönderme yaparak şunları kaydetti:

"İşe şu yüzükle başlayanlar... Bu yüzüğün sahibi nasıl yaşıyor duyuyor musunuz? Sizin çocuklarınıza dünyayı gezin diyor. 20 lirası olmayan çocuklarınıza dünyayı gezin diyor duyuyor musunuz? Bu yüzüğün sahibi, cebinde 10 lirası olmayan çocuklarınıza aromalı kahve için diyor duyuyor musunuz? Bu yüzüğün sahibi, sofrasında smoothie içiyor biliyor musunuz? Bu yüzüğün saihibi, kolunda nasıl bir saat taşıyor biliyor musunuz? Fakir fukarayı tekmeleyen danışmanlarına ne kadar maaş veriyor biliyor musunuz? 24 milyar lirayı sizin cebinizden alıp dostu, arkadaşı, haririnin ceplerine koyuyor. Bu harami düzen sürdürülemez. Senin çocuğun gündüz uyuyup, senden para isteyemesin diye utandığından, iş bulamadığı için, senin çocuğun KPSS''de elenmişken bu yüzüğün sahibi olan yandaşının çocuğu 58 puanla atanmışsa, bu haram düzen sürdürülemez. Bu harami ve haram düzeni, helal oylarımızla sandıkta demokrasiyle değiştirmek, bunları da emekliye sevk etmek İYİ Parti''nin bu büyük Türk devletinin görevi olacak."

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Erdoğan 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na başlarken resim sergisi açılışında mal varlığını belirtmiş; ''işte bütün servetim bu yüzük. istanbul’a hizmete hazırım'' demişti.
 

İlgili Haberler