Akşener'den gündeme bomba gibi düşen iddia

Akşener'den gündeme bomba gibi düşen iddia
İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'in sosyal medya hesabından, Erdoğan’a gündemi sarsacak soru: "Seçim akşamı AA'ya yüzde 52 gösterin talimatı verildi mi?"

Hükümete yakın TVNET kanalında yayınlanan bir programda, Anadolu Ajansı’nın 2018 seçim tablosu oy oranları yazılı şeklinde bir tablo yayınlanması sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

Açılan tabloda AA’nın Seçim 2018 ekranında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oy oranının yüzde 53, Muharrem İnce’nin oy oranının yüzde 26, Meral Akşener’in oy oranının yüzde 12, Selahattin Demirtaş’ın oy oranının yüzde 7, Temel Karamollaoğlu’nun oy oranının yüzde 1 ve Doğu Perinçek’in oy oranının yüzde 1 olduğu görülmüştü.

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, sosyal medya hesabından konuya çok sert tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Sayın @RT_Erdogan, damadınız Anadolu Ajansı'na "24 Haziran seçim akşamı 21.30 itibariyle bizi %52 olarak ilan edeceksin" dedi mi, demedi mi? Bu gözümüz gibi korumamız gereken seçmen iradesini yok saymak değilse nedir?” sorusunu sordu.

screenshot_4-003.png

Konuyla ilgili daha önce de İYİ Parti Strateji ve Propagandan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ sosyal medya hesabından sert bir açıklama yapmıştı.

İlgili Haberler