Akşener'den, kalp nakli bekleyen minik Gamze'ye sürpriz ziyaret!

Akşener'den, kalp nakli bekleyen minik Gamze'ye sürpriz ziyaret!
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, kalp nakli bekleyen 9 yaşındaki minik Gamze’yi ziyaret etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde kalp nakli bekleyen minik Gamze’yi ziyaret etti.

Hastane girişinde Akşener’i karşılayan Prof. Dr. Mehmet Haberal, minik Gamze’nin odasına kadar eşlik etti.

Genel Başkan yardımcıları Koray Aydın ve Ümit Özdağ’ın da yer aldığı ziyarette, karşısında Akşener’i gören Gamze Saraç ve ailesi duygu dolu anlar yaşadı.

3 YILDIR KALP YETMEZLİĞİYLE MÜCADELE EDİYOR

9 yaşındaki Gamze Saraç, 3 yıldır kalp yetmezliği çekiyor. Minik Gamze’nin tekrar sağlığına kavuşması için kalp nakli gerekiyor. Tedavisi devam ederken, dün nakil listesinde ismi yer aldı. Ailesiyle birlikte Konya’nın Beyşehir İlçesi, Karaali köyünde yaşayan minik Gamze, nakilin gerçekleşeceği günü umutla bekliyor.

“MERAL ABLA BURAYA GELİR Mİ?” DİYE SORMUŞ

Televizyonlarda Akşener’i gören küçük Gamze’nin ailesine “Meral abla buraya gelir mi?” diye sorduğu öğrenildi. Kızının isteğini yerine getirmek için harekete geçen aile, İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı’na ulaştı. Haberi Şırnak ziyareti dönüşünde alan Akşener, Ankara’ya döner dönmez hastanenin yolunu tuttu. Akşener, genel başkan yardımcıları Koray Aydın ve Ümit Özdağ ile birlikte minik Gamze’yi ziyaret etti.

“TAKİP EDECEĞİM, MERAK ETME…”

Minik Gamze, sevdiği oyuncakları hediye eden Akşener’e teşekkür ederken “Bana yardım eder misiniz?” sorusunu yöneltti.

“Bak, hocalarımızla birlikte geldik” diyen Akşener, “Elbette yardımcı olacağız, iyileşeceksin inşallah. Takip edeceğim merak etme” yanıtını verdi.

Minik Gamze’nin anne ve babasıyla da görüşen Akşener, “Ağlamayın, Gamze iyileşecek. Bu defa o Meral ablasını ziyarete gelecek” dedi.