Akşener’e ‘Ekonomi yerine terörü konuşun’ diyen kişiden ‘ekmek’ tepkisi

Akşener’e ‘Ekonomi yerine terörü konuşun’ diyen kişiden ‘ekmek’ tepkisi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Elbistan mitinginde, ‘Ekonomi yerine terörü konuşun’ diyerek provoke eden kişinin sosyal medyada çıkan yeni görüntülerinde evine ekmek götürmediği için tepki gösterdiği ortaya çıktı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, 24 Haziran seçimleri öncesi Elbistan’da düzenlediği mitingde "Ekonomiden önce terörü konuşun" diyerek provokasyon yapan kişinin yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Sosyal medyada paylaşılan videoda, evine ekmek götüremediğini belirten kişi “Şurada çalışan işçilere yazık günah. Her biri evine ekmek götürüyor. ‘Hepimiz aynı gemideyiz’ diyorsunuz ama ben evime ekmek götüremedikten sonra bu gemi batsın. Yeri geldi mi ‘koşun’ diyorsunuz, koşuyoruz. ‘Ekonomik kriz var’ diyorsunuz, koşuyoruz. Ben burada hükümete sitem etmiyorum. Adil bir sistem istiyorum. Siz maaşınızı gününde alıyorsanız ben de emeğimin karşılığını alayım. Alayım da kızıma, çocuklarıma ekmek götüreyim.” ifadelerini kullanıyor.

ELBİSTAN MİTİNGİNDE NE OLMUŞTU?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 24 Haziran seçimleri öncesinde Elbistan’da düzenlediği mitingde yaptığı konuşma sırasında bir kişi, Akşener’in konuşmasını bölerek “Ekonomi yerine terörü konuşun” diye bağırmıştı. Akşener ise bağıran kişiye yanıt olarak "Bunların hepsi böyle. Habur rezaletini ben yapmadım, çadır mahkemeleri ben kurmadım, Barzani’yi ben öpmedim. Oslo’da cıvık cıvık konuşmadım. Peşmerge geçerken davulla zurnayla bu ülkeden onları ben geçirmedim" demişti.

İlgili Haberler