Akşener'i destekleyen teşkilatlar feshedildi

Akşener'i destekleyen teşkilatlar feshedildi
MHP Genel Merkezi, ülke gündemine rağmen anti demokratik kararlarına devam ediyor. Genel Merkez, Muğla'da 3 ilçe teşkilatını Akşener'e destek verdikleri gerekçesiyle kapattı.

MHP Genel Merkezi'nin seçilmiş, faaliyetlerine devam eden parti teşkilatlarına kapatma hamleleri devam ediyor. Taraflı-tarafsız birçok kesimin "gayri hukuki" bulduğu kapatmalara Muğla'da 3 teşkilat daha eklendi.

Daha önce Bodrum, Milas, Yatağan, Ula, Menteşe,  Dalaman ve Seydikemer ilçe teşkilatlarını kapatan genel merkez, son olarak Kavaklıdere, Köyceğiz ve Ortaca ilçe teşkilatlarını fesh etti. 

"AKŞENER'İ DESTEKLEDİK DİYE KAPATTILAR"

MHP Kavaklıdere İlçe Başkanı Ümit Alper, yaptığı açıklamada, kongre sürecinde genel başkanlığa adaylığını açıklayan Meral  Akşener'i desteklemeleri nedeniyle bu kararın alındığını iddia etti.

Fesih kararının kendileri için sürpriz olmadığını belirten Alper,""Tüm seçimlerde en iyi bir şekilde dimdik mücadelemizi verdik, iktidar partisine ve büyükşehir etkisine rağmen seçimlerde ikinci parti olduk. Gün geldi partiyi temsilcisiz bırakmamak adına belediye başkan adayı da olduk.  Görev yaptığımız süre boyunca partimizle ilgili doğru olduğuna inandığımızı cesaretle her makama aktardık." dedi.
 

İlgili Haberler