Akşener'i tehdit eden Gaziantepspor Başkanı'ndan dalga geçer gibi savunma

Akşener'i tehdit eden Gaziantepspor Başkanı'ndan dalga geçer gibi savunma
İYİ Parti lideri Akşener'i ölümle tehdit eden Gaziantepspor Başkanı Hasan Şahin, attığı tweet ile ilgili ilginç bir savunma yaptı. Şahin, "Akşener'i öldürme kastım yoktu" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in taktığı Gaziantepspor atkısı için, “Herkes takabilir, teröristler hariç. ‘FETÖ’cü Meral Akşener seni bu atkıya kurban ederim” diyen Gaziantepspor Başkanı Hasan Şahin, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Diken'in RS FM’den Yavuz Oğhan’a dayandırdığı haberde Şahin, 1 Kasım seçimlerinde CHP’den Gaziantep milletvekili adayı olduğunu, ancak seçilemediğini söyledi.

Şahin şöyle devam etti: “Mesajımda bir yanlış anlaşılma var. Meral Hanım iftira atıyor. Ben eski milletvekili adayıyım. Siyaseti bilen bir adam, nasıl bir açıklama yapacağını bilmez mi? Ben o açıklamayı Gaziantepspor sayfasından yapmadım. Şahsi hesabımdan yaptım. Gaziantepspor’u karalamanın bir anlamı yok.” dedi.

Akşener’in ‘FETÖ’cülük’ suçlamasıyla yargılandığını iddia eden Şahin, “Emin misiniz?” sorusunu şöyle yanıtladı: “Benim bildiğim kadarıyla böyle. Ben Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünü savunan biriyim.” 

"ÖLÜMLE TEHDİT ETMEDİM"

Şahin “Kurban ederim” sözünü de ‘açtı’: “Meral Akşener’in‘Gaziantepspor’u da alacağız’ dediği yönünde duyumlar aldım. Bizim yöremizde ‘kurban ederim’ sözü, ‘vermem’ anlamında kullanılır. Gaziantepspor’u vermem dedim. Teröristlere Gaziantepspor atkısını, Meral Hanım’a taktırmam sözünü bu yüzden kullandım. Mitinginde ‘Gel beni öldür’ diyor. Ben öyle bir şey demedim ki. Bir siyasi lider bu kadar yalan söyleyebilir mi?” diye konuştu.

"BEN KENDİSİNE TERÖRİST DEMEDİM, FETÖ'CÜ DEDİM"

Akşener’in Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a ‘bostan korkuluğu’dediğini söyleyen Şahin sözlerini şöyle bitirdi: “Ben Meral Hanım’a terörist demiyorum. ‘FETÖ’cü Meral Hanım’ diyorum. FETÖ’cüyse teröristtir. Kesinlikle öldürürüm demek istemedim, burası dağ başı mı? Uganda mı?”

İlgili Haberler