Akşener'i tehdit eden Gaziantepspor Başkanı'nın o paylaşımları ortaya çıktı

Akşener'i tehdit eden Gaziantepspor Başkanı'nın o paylaşımları ortaya çıktı
Cumhurbaşkanı adayı Aşener'i tehdit eden Gaziantepspor Başkanı Hasan Şahin'in AKP'den aday adayı olduğu ve daha öncesinde attığı skandal mesajlar yeniden gündeme geldi.

24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala partilerin seçim çalışmaları devam ediyor.

Bu kapsamda Gaziantep'te on binlerce vatandaşla bir araya gelen ve programının ardından AKP'li belediyenin çöp kamyonları tarafından skandal bir şekilde yolu kesilmişti.

Skandal uygulamanın yankıları sürerken Gaziantepsor Başkanı Hasan Şahin'den, mitinginde vatandaşın uzattığı Gaziantepspor atkısı takan Meral Akşener'e tehdit geldi. "Gaziantep atkısını herkes takabilir teröristler hariç. FETÖ’cü Meral Akşener seni bu atkıya kurban ederim" ifadelerini kullanan Şahin'e vatandaştan büyük tepki gelirken Twitter da Şahin'in profilini tehdit söylemlerinden dolayı erişime kapattı.

OdaTV'nin haberine göre Şahin'in, AKP’den aday adayı olmak üzere partiye üye olduğu ortaya çıktı. Üstelik Akşener’i tehdit eden ismin AKP rozetini yakasına Tarım Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın taktığı anlaşıldı. Aynı törene de AKP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci,  Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şanlıder Başkanı Mustafa İsmet Erdoğan, yönetim kurulu üyeleri, AKP Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Dr. Mehmet Çoban ve protokol üyeleri katıldı.

AKP’den aday olmak için Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı AKP’li Fatma Şahin’in ve Bakan Fakıbaba’nın önünde partiye üye yapılan Hasan Şahin’in zamanında sosyal medyada sıkı bir Erdoğan muhalifi olduğu ortaya çıktı. Akşener’i tehdit eden Şahin’in, Erdoğan’ı hedef alarak, "İdam yasasını çıkaracaksın değil mi, önce beni as yoksa elimden çekeceğin var" gibi ifadeler paylaştığı ortaya çıktı.

İlgili Haberler