Alanyaspor - Kayseri spor maçının ardından kavga çıktı

Alanyaspor - Kayseri spor maçının ardından kavga çıktı
Spor Toto Süper Lig 14. haftasında oynanan Alanyaspor-Kayserispor karşılaşmasının ardından soyunma odası koridorlarında olay çıktığı öğrenildi. Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica ve futbolcu Cristian Sapunaru'ya saldırı olduğu iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig 14. haftasında oynanan Aytemiz Alanyaspor-Kayserispor maçından sonra soyunma odası koridorlarında kavga yaşandığı öğrenildi.

Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica’nın burnunun kanadığı ve tercümanının hastaneye götürüldüğü öğrenildi.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir konuyla ilgili açıklama yaparken “Maç bittikten sonra Alanyaspor’un kaleci antrenörü, antrenörümüze ve futbolcularımıza saldırdı. Soyunma odasında iki yaralı arkadaşımızın tedavisi ve tutanaklarıyla uğraşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Kayserisporlu futbolcu Cristian Sapunaru’nun da saldırıya uğradığı belirtildi.

SUMUDICA: “O KÜFÜR ETTİ”

Alanyaspor’un yardımcı hocasına yabancı dil küfür ettiniz mi sorusuna da cevap veren Sumudica, ”O küfür etti. Ben içeriye giriyordum beni bekleyen oydu. Takımla galibiyeti kutluyordu. Kapıda beni bekliyordu. Direk üzerime yürüdü. Bunu yapmak istemiyorsa neden kendi soyunma odasında değil de koridor da beni bekledi. Ben kavga gürültü yapmak istemedim. Tebrik ettim onları. Bana bu tür sorular sormayın. Kimseyle kavgayı devam ettirmek istemiyorum. Türkiye'ye gelmem nedenim futbol oynatmak ben boksör değilim. Kollarım güçlü değil ama kafa olarak zekiyim” şeklinde konuştu.