Albayrak'tan Nagatomo açıklaması

Albayrak'tan Nagatomo açıklaması
Çağdaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği’nin etkinliğine katılan Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Abdurrahim Albayrak, Nagatomo hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Abdurrahim Albayrak ile Galatasaray’ın yıldızı Bafetimbi Gomis, Çağdaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği’nin (ÇABA) düzenlediği yardımlaşma etkinliğini ziyaret etti. 

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Abdurrahim Albayrak ile Galatasaray Futbol Takımı’nın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, ÇABA Derneği’nin etkinliğine katıldı. 

ÇABA Derneği’nin bir parçası olduğunu belirten Abdurrahim Albayrak ise, "Ben tiyatro oyunlarında da oynadım. Burada biz, hepimiz bir aileyiz. Mustafa Cengiz Başkana, Fatih Terim’e ve Gomis’e teşekkür ediyorum. Yoğun bir programı vardı" diye konuştu. 

Abdurrahim Albayrak ile Gomis, daha sonra etkinlik alanını ziyaret etti.

Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak, basın mensuplarına takımın son durumuna dair açıklamalarda bulundu.

NAGATOMO'NUN BONSERVİSİ ALINACAK MI?

Nagatomo'nun bonservisi alınacak mı sorusuna cevap veren Albayrak, "Fatih Hoca'nın sürprpzi olacak demiştim. Nagatomo dediğim zaman 'O mu geldi?' diye güldüler. Ama o Nagatomo ve Allah'ın izniyle de onun bonservisini alacağız" dedi.