Albayrak'tan transfer müjdesi!

Albayrak'tan transfer müjdesi!
Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak sarı kırmızılı ekibin İsviçre kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Albayrak transfer hakkında da müjde bilgiler verdi.

Albayrak'ın açıklamaları şöyle;

"Kiralama yöntemi ile birlikte UEFA'nın verdiği talimatların dışına çıkmadan devam edeceğiz. Muhakkak transfer yapacağız. En az 2 tane daha yapacağız."

"Trezeguet hala gündemimizde. Konuşmaya devam ediyorum, formüller arıyoruz. Çok değerli arkadaşım, ağabeyim Turgay Ciner ile bu transferi bir yere getirmeye çalışıyoruz. İnşallah Trezeguet'yi de kadromuza kazandıracağız."

"Ndiaye, Galatasaray'a gelmeyi çok istiyor. Biz gitmesini hiç istemedik. Şimdi gittiğine çok pişman. Bazen bu tip ayrılıklar iyi oluyor, kulübün değerini daha iyi anlıyorlar."

"Tarık Çamdal'la konuştum. Pırıl pırıl bir insan, kendisi de çok üzülüyor. Ona kulüp bakıyorum. Kendisiyle dostça ayrılacağız. Onun bir suçu yok, zamanında yüksek paralara transfer edilmiş, anlaşması öyle yapılmış. Tarık'ın bu paralar altında ezildiğini düşünüyorum."

"Yabancı kontenjanında yer açma durumumuz olabilir. Her şeye hazırlıklıyız. A planımız, B planımız hazır. UEFA'nın limitleri içinde kalmayı tercih ediyoruz. En az 2 tane daha transfer yapacağımızı düşünüyoruz."

.