Alçakça saldırdılar 3 şehit 1 yaralı

Alçakça saldırdılar 3 şehit 1 yaralı
Iğdır’’ın Karakoyunlu ilçesinde PKK’lılar polis memuru Olgun Kurbanoğlu’nu tüfekle tarayarak şehit etti

Hainler yine saldırdı: 3 şehit

Batman’da da teröristler sivil polis ekibine açtığı ateşte, komiser yardımcısı Burhan Gatfar şehit oldu. Öte yandan Kilis’te de Suriye tarafından açılan ateş sonucunda bir asker şehit edildi. 

PKK’lılar dün de 2 polisimizi şehit etti. Kilis’te de sınırdan açılan ateş sonucu 1 asker şehit olurken, 1 askerin kayıp olduğu bildirildi.

Iğdır’ın Karakoyunlu ilçesinde PKK’lı teröristler “şüpheli 2 kişi var” diye ihbarda bulunup gelen polis memuru Olgun Kurbanoğlu’nu otomatiktüfekle tarayarak şehit etti. Olay dün saat 08.00 sıralarında Engenekon Mahallesi’nde yanına gelen bir çocuğun “orada 2 şüpheli var” dediği yere giden Kurbanoğlu, arazide gizlenenPKK’lılar tarafından ateş edildi. Teröristlere tabancasıyla karşılık veren Kurbanoğlu 1 teröristi yaraladı ancak başından ve göğsünden ağır yaralandı. Silah sesleri üzerine olay yerine gelen polisler tarafından hastaneye kaldırılan polis Olgun Kurbanoğlu, tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Kurbanoğlu için Iğdır Devlet Hastanesi önünde tören düzenlendi. Törende şehidin kız kardeşi Asuman Kurbanoğlu törende, “Ağabeyim nerede? Bana ağabeyimi verin.” diyerek ağladı. Şehidin ablası Şenay Okuklu’nun çıplak ayaklı olması ise dikkat çekti. Acılı ablaya kadın polis memuru tarafından terlik verildi. Hastanede şehit oldu Batman Valiliği, terör örgütü PKK’lılar tarafından düzenlenen saldırıda komiser yardımcısı Burhan Gatfar’ın şehit edildiği saldırıda bir polis memuru ile vatandaşın da hafif yaralandığını bildirdi. Polis ekibine bölücü terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen saldırıda yaralanan komiser yardımcısı Burhan Gatfar’ın kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit olduğu belirtildi.

Kilis’te askere saldırı

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Suriye tarafından Türkiye’ye geçmeye çalışan bir grubun güvenlik güçlerine ateş açtığını bir asker şehit olurken bir askerinde kayıp olduğunu söyledi. Şehit olan askerin Şanlıurfa nüfusuna kayıtlı Yusuf Beylem olduğu öğrenildi.