Alçaklığı Avusturya himaye etti!...

Bu alçaklıklar ne zaman son bulacak?.. Bu kahpelere ve destekçilerine daha ne kadar göz yumulup sessiz kalınacak?..  AKP'li bir Bakanın seçim ve  propaganda gezisine izin vermeyen Hollanda ile ilişkileri en alt düzeye indireceksin..., Büyükelçini geri çekeceksin.... (Hoş sonra da hiç bir şey olmamış gibi yapıp, FETÖ sanığının kardeşini Büyükelçi olarak gönderdiler ya. Neyse!)... Hain terör örgütlerinin destekçilerinin yurt dışında yaptığı gösterilere ya sessiz kalacaksın yada duymayacaksın !.. Dümenden "eyt", "üyt" bile demeyeceksin!..

PKK terör örgütünün, Batman'da şehit ettiği 8 yiğit kahramanımızı önceki gün (Cuma) toprağa verirken aynı gün Avusturya'nın başkenti Viyana'da kahpe örgütün üyeleri sözde zafer gösterisi yaptılar. PKK paçavraları ve bebek katili Öcalan'ın posterleri ile gösteri yapan teröristler slogan atarak zafer işareti yaptı. PKK'lı teröristlerin yaptığı gösteri Avusturya polisi tarafından himaye edildi ve teröristlere koruma sağlandı.

Teröristler, Viyana'nın tam göbeğinde bulunan St. Stephan (Aziz Stefan) Katedrali'nin bulunduğu meydanda gösteri yaptılar. Graben Caddesi civarında bulunan katedral ve meydan Viyana'ya gelen turistlerin yoğun olarak ziyaret ettiği bir bölge. Anılan bölge Viyana'nın en kalabalık semti. Teröristlerin gösteri yaptığı meydan Türkiye Cumhuriyeti Viyana Büyükelçiliği'ne 1,5 km. mesafede bulunuyor. Gösterinin cereyan ettiği meydana yürüyüş mesafesinde bulunan Türk Büyükelçiliği'nde, Askeri Ataşe de görev yapıyor. PKK'lı teröristlerin Viyana'nın göbeğinde saatlerce gösteri yapması ve gösterinin engellenmemesi dikkat çekti.

 Türkiye  ve Türk milleti şehitlerinin acısı ile kıvranırken, Avusturya'nın himayesinde gerçekleştirilen bu hain gösterinin fotoğraflarını, o sırada Viyana'da bulunan  Milli Savunma Bakanlığı eski Genel Sekreteri emekli Kurmay Albay Ümit Yalım çekti.

1,-takan.jpg

5 Ekim Cuma. Batman şehitlerimiz toprağa verdiğimiz gün PKK'lı teröristlerin Viyana'da yaptığı sözde zafer gösterisi

2,-takan-001.jpg

Hainlerin gösterisi Avusturya polisinin himayesinde gerçekleşti

3,-takan.jpg

Hainlerin sözde  zafer gösterisinde bebek katili Öcalan ile PKK'nın paçavraları açıldı

Cumhurbaşkanlığı ve Dışişleri Bakanlığı'nın Avusturya'nın başkenti Viyana'da yapılan gösteriye sessiz kaldığını ve resmi internet sitelerinde hain gösteri ile ilgili en ufak bir ibareye rastlamadığına dikkat çeken Ümit Yalım, "Terör suçu işleyenler, terörle mücadele edemez" dedi. Yalım, YENİÇAĞ'a şu açıklamalarda bulundu:

"Tayyip Erdoğan ve AKP iktidara geldiğinde terör sıfırlanmıştı. 2004 yılında Kuzey Irak'taki tampon bölgenin kaldırılması, Habur rezaleti, Oslo Görüşmeleri, Barzani'ye petrol boru hattı üzerinden destek verilmesi ve sözde barış süreci ile terör yeniden hortladı. Analar ağlamasın diye masal anlatılıyordu ama analar yine ağlıyor.

 Ülkemizin bir köşesinde  bir karış vatan toprağını düşmana vermemek için nice kahraman Mehmetçikler şehit olurken, 18 Türk Adası ve 1 Türk Kayalığı Yunan askerine alenen teslim edildi. Erdoğan ve AKP Hükümetleri TCK 302'de tanımlanan vatana ihanet ve TMK 3'de tanımlanan terör suçunu işledi. Batman Hasankeyf'deki hain saldırıdan sonra Erdoğan, 'Yedi şehit alacaklar 700 terörist öldüreceğiz' dedi. Erdoğan'a hatırlatalım, Terör suçu işleyenler, terörle mücadele edemez."

Yazarın Diğer Yazıları