Alex’siz derbi özel videosuna taraftarlardan tepki!

Alex’siz derbi özel videosuna taraftarlardan tepki!
Galatasaray derbisi öncesi Twitter'de özel bir video hazırlayan Fenerbahçe, sarı-kırmızılılara atılan gollerden oluşan videoda Galatasaray'a 9 gol kaydeden Alex de Souza'ya yer vermedi.

Fenerbahçe, sosyal medya hesaplarından Galatasaray derbisine özel bir video paylaştı. Sarı-lacivertlilerin Galatasaray’a attığı gollerden oluşan özel videoda önemli bir detay dikkat çekti.

Gollerin kolajından oluşan videoda Galatasaray’a karşı 9 gol kaydeden Alex de Souza’nın yer almaması taraftarların gözlerinden kaçmadı. Alex, Beşiktaş’a 13, Galatasaray’a 9 ve Trabzonspor’a ise 5 gol kaydetmişti. Başta Telekom Stadı’ndaki ilk derbide 90’ıncı dakikada gelen kafa golü olmak üzere birçok kez derbilerde skoru değiştiren efsane futbolcunun ‘unutulması’ büyük tepki gördü.

ijgjgijg.jpg

İşte o tepkilerden bazıları:
 

t1-031.jpg

t2-030.jpg

t3-018.jpg
 

GÖRÜNTÜ ALINMASINA İZİN VERİLMEMİŞTİ

Fenerbahçe Kulübü, daha önce de Alex de Souza’nın hayatının anlatıldığı belgesel film için kendilerinden görüntü isteyen Carlos Adriano Rattmann’ın talebini reddetmişti. ‘Alex Camera 10, Türkiye’den Brezilya’ya’ isimli belgesel için Alex de Souza’nın Fenerbahçe Ülker Stadı’nda görüntüsünü almak isteyen Rattmann’ın isteği Fenerbahçe Kulübü’nden onay çıkmadığı için gerçekleşmemişti.

Fenerbahçe yönetiminin stadyum ve tesislerde yapılacak çekimler için Alex de Souza’ya izin vermemesi nedeniyle belgeselin önemli kısımları çekilememişti.