Ali Koç'un korktuğu başına geldi! Atletico Madrid'in Crespo teklifi ortaya çıktı

Ali Koç'un korktuğu başına geldi! Atletico Madrid'in Crespo teklifi ortaya çıktı
Fenerbahçe'nin Galatasaray ile oynadığı derbi maçını izleyen İspanyol devi Atletico Madrid'in yetkilileri, Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo için dev bir teklif sundu.

Süper Lig''in 32. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadyum''unda Galatasaray''ı ağırladı. Sarı-Lacivertli takım mücadeleyi 2-0 kazandı. Fenerbahçe''ye galibiyeti getiren goller 26''da Miha Zajc ve 68''de Serdar Dursun''dan geldi.

Mücadelenin ardından Tivibu Spor Yayın Yönetim Müdürü Erkut Öztürk, Crespo''yu izlemeye gelen Atletico Madrid''in önerdiği teklifi açıkladı. Derbiyi izlemeye gelenler arasında Atletico Madrid takımı yetkilileri de vardı. Madrid yetkilileri, Sarı Lacivertlilere Crespo için toplamda 12 milyon Euro''luk teklif yaptı.

TOPLAMDA 12 MİLYON EURO

Portekizli oyuncu için yapılan teklifi de açıklayan Öztürk, 1 milyon Euro kiralama bedeli + sonraki sezon 11 milyon Euro satın alma opsiyonu olduğunu belirtti.Bu satışın gerçekleşmesi halinde Crespo, Fenerbahçe''ye en çok para kazandıran 7. futbolcu olacak.

KORKTUĞU BAŞINA GELDİ

Ali Koç geçtiğimiz günlerde üyelerle buluştuğu iftar yemeğinde, "Crespo''ya çok ciddi teklifler geliyor. Hele bir tanesi benim bile kafamı karıştırdı. İnşallah bir daha gelmez. Benim bile kafam karışıyorsa oyuncu ne yapmasın?" demişti.

İlgili Haberler