Ali Türkşen’den Doğu Perinçek’e çok sert tepki

Ali Türkşen’den Doğu Perinçek’e çok sert tepki
Türkşen, dün akşam katıldığı bir televizyon programında Perinçek’in “kötü subay” sözlerini değerlendirdi.

Meral Akşener'in kurduğu İYİ Parti'nin kurucu üyeleri arasında bulunan Balyoz kumpası mağduru emekli Deniz Kurmay Albay Ali  Türkşen, kendisi hakkında “kötü subay” diyen Doğu Perinçek’e tepki gösterdi.

“VATAN PARTİSİ’NE KATILSAYDIM İYİ SUBAYDIM”

Konuşmasında Ergenekon ve Balyoz davası sürecinde kendilerine verdiği destekten dolayı Perinçek’e teşekkür eden Türkşen, “Cezaevinden çıktıktan sonra yollarımız ayrılmaya başladı. Doğu Perinçek’in sözleri bunun ifadesidir. Bir zamanlar beni kahraman olarak ilan eden Vatan Partililer, benim İYİ Parti’ye girmem ile birlikte ‘Bir vatan kahramanı nasıl vatan hainine dönüşür, biz sizin için boşuna mı Silivri kapılarında bekledik’ sözleriyle bana tepki gösteriyorlar. Doğu Perinçek’in gözünde ben Vatan Partisi’ne katılsaydım iyi subaydım” dedi.

“PERİNÇEK AKP’YE OY VERECEK”

Türkşen konuşmasının devamında Perinçek’in AKP -Vatan Partisi yakınlaşmasını eleştirerek şu sözleri söyledi:

“Zannediyorum bu seçimlerde dünya siyasi tarihinde bir ilke şahit olacağız. Doğu Bey kendi kurduğu partiye değil, AKP’ye oy atacak. Artık konuşmalarından bunu algılıyorum. Kendisinin karşısında olan herkesi düşman ilan etti. Doğu Bey ve bir kısım Vatan partililer kendilerini AKP’nin basın ve halkla ilişkiler grubu olarak görüyorlar” dedi.

İlgili Haberler