Alın teri, gözyaşı ve hırs

Alın teri, gözyaşı ve hırs
“Puan olarak bir avantajımız var ancak biz oyun olarak da öndeyiz. Sezon başından beri alın teri, gözyaşı, hırs, her şeyi olan bir takım olarak son maçı kazanmak istiyoruz. G.Saray olağanüstüydü”.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş maç sonrası, Galatasaray'ın olağanüstü bir şekilde mücadele ettiğini söyledi. Güneş, "Oynadığımız takım, geçen sezonun 3 kupalı takımı. Bu sezon kötü bir dönemden geçiriyorlar ancak son haftalarda gerçekten performansı yükseliyor. G.Saray iyi bir takım, iyi oyuncuları var ve olağanüstü istekli oynadılar. İkinci yarıda gerginliğimizi üzerimizden attık, pozisyon vermeden golü bulduk. Hak ettiğimiz galibiyeti aldık. Tempolu bir ilk yarı oynayan G.Saray'ın ikinci yarıda oyundan düşmesi normaldi, olağanüstü oynadılar" diye konuştu. Kalan iki maçı da kazanacaklarını vurgulayan Güneş, "Kimse maçı bırakmıyor ve her futbolcu elinden geleni yapıyor. Olağanüstü mücadele eden bir takımı yenmek, kötü bir takımı yenmekten daha iyi.

Önemli olan ne kattığı

G.Saray karşısında golü yiyip, geriye de düşebilirdik, daha önce de bunlar oldu. Sezon başından bu yana alın teri, gözyaşı, sevinç ve bütün duygular ile buraya geldik. Puan olarak bir avantajımız var ancak biz oyun olarak da öndeyiz. Biz oyunumuza bakacağız, avantajımızın bir garantisi yok ancak oyun kalitemizin bize avantajı var" dedi. Tecrübeli teknik adam, Cenk Tosun'un az süre alması için de "Ne kadar süre aldığı değil, ne kattığı önemli" yorumunu yaptı.