"Allahın izni, Bahçeli'nin desteğiyle Anayasayı değiştireceğiz"

"Allahın izni, Bahçeli'nin desteğiyle Anayasayı değiştireceğiz"
Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, MHP'nin desteğiyle anayasayı değiştireceklerini savunarak, "Allah'ın izniyle sayın Devlet Bahçeli'nin desteğiyle Anayasayı değiştirip, başkanlık sistemini Türkiye'ye getireceğiz" dedi.

Başbakan Yardımcısı Kaynak ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından Kahramanmaraş'ta ve yapılacak tesislerin toplu açılışı ile temel atma törenine katıldı.

'ALLAH'IN İZNİ, BAHÇELİ'NİN DESTEĞİYLE BAŞKANLIĞI  GETİRİYORUZ' 

Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen törende konuşan Kaynak, MHP ve Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin desteğiyle anayasayı değiştirerek Türkiye'nin kazanımları hanesine yazacaklarını söyleyerek: "Terörle mücadele edeceğiz, ülkemizi kalkındıracağız ve Anayasa'yı değiştireceğiz. Başkanlıksa Başkanlık. Bu millet, en doğruyu bilir çünkü. O köprünün altından çok sular aktı. 2007'de bu meclise Cumhurbaşkanı'nı seçtirmediğinizde düşünecektiniz asıl hangi hatayı yaptığınızı. İşte millet kendi Başkanını, kendi Cumhurbaşkanını seçti ve arkasında dimdik 15 Temmuz'u savuşturdu. Allah'ın izniyle Milliyetçi Hareket Partisi'nin, sayın Devlet Bahçeli'nin desteğiyle Anayasa'yı değiştirip, milletin huzuruna getirip, Başkanlık Sistemi'ni de Türkiye'nin Allah'ın izniyle kazançları haline getireceğiz." dedi.
 

İlgili Haberler