Almanya’da Löw, topun ağzında

Almanya’da Löw, topun ağzında
Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Löw, Fransa karşısında alınan mağlubiyet sonrası topun ağzına geldi. 18 yıl sonra ilk kez üst üste 2 resmi maçı kaybeden Almanya’da, Löw’ün takımdan ayrılması bekleniyor.

2018 Dünya Kupası'nda gruptan çıkamayan ve henüz UEFA Uluslar Ligi'nde galibiyet elde edemeyen Almanya'da teknik direktör Joachim Löw topun ağzında. Löw'den galibiyet ya da en azından beraberlik bekleniyordu. Fransa mağlubiyeti deneyimli teknik adamın kovulmasına yol açabilir.

UEFA Uluslar Ligi A Ligi 3. maçında Fransa, Stade de France'da konuk ettiği Almanya'yı 2-1 mağlup etti. Hollanda'ya 3-1 kaybeden Almanya Fransa mağlubiyetiyle 2000 yılından bu yana ilk kez üst üste 2 resmi maç kaybetti.

Bu sonucun ardından lider Fransa puanını 7 puana yükseltirken henüz galibiyeti olmayan Almanya 1 puan ile son sırada kaldı.

Almanya Uluslar Ligi'ndeki ilk golünü henüz 14. dakikada Toni Kroos'un penaltısıyla bulsa da üstünlüğü korumayı başaramadı.

İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Fransa, ikinci yarıda oyunun kontrolünü eline aldı ve 62. ve 70. dakikada Antoine Griezmann'ın ayağından bulduğu gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı.