Alpay Özalan’dan Dünya Kupası yorumu

Alpay Özalan’dan Dünya Kupası yorumu
2002 yılında Türkiye’nin üçüncü olduğu Dünya Kupası hakkında AKP'li Özalan, “Biz dünya üçüncüsü olarak çıtayı çok yükselttik. Ama buna rağmen eğer 2002'deki şampiyonada ülkemizin başında Sayın Recep Tayyip Erdoğan olsaydı, biz final oynardık” dedi.

AKP İzmir Milletvekili Alpay Özalan, futbolculuk yılları ve seçilme süreci ile ilgili konuştu. 2002 yılında Türkiye’nin üçüncü olduğu Dünya Kupası ile ilgili yorum yapan eski milli futbolcu “Biz dünya üçüncüsü olarak çıtayı çok yükselttik. Ama buna rağmen eğer 2002'deki şampiyonada ülkemizin başında Sayın Recep Tayyip Erdoğan olsaydı, biz final oynardık” İfadelerini kullandı.

Sabah Gazetesi’ne konuşan Özalan, yeni dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çizgisinde ilerleyeceğini belirterek “Her zaman Cumhurbaşkanımızın davasının bir adamıydım ve hep onun yanındaydım. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminden beri Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın spora olan düşkünlüğünden dolayı hep bir bağımız vardı. Artık resmi bir şekilde yanındayım. Geçmişime bakıldığı zaman tuttuğunu koparan, mücadeleci, hırslı, verilen görevi yerine getiren bir yapım var. Yeni başladığımız bu yolda, ne görev verilirse Cumhurbaşkanımızın çizeceği yoldan ilerleyeceğiz” şeklinde konuştu.

“SAVUNMA VE HÜCUIM…”

Futbolculuk dönemindeki ‘agresif’ tavrını Meclis’te de uygulayacağını söyleyen Özalan “Sporcuyken agresifliğim başarı getiriyordu. Mevkim onu gerektiriyordu. Mecliste ise görevim hem savunma, hem hücum. Parti olarak kolektif biçimde takım oyunu sergileyeceğiz, benim mevkim de belli, savunma ve hücum...” şeklinde konuştu.