Alperenler AKP'yi destekliyor mu?..

Sizin oralar nasıl? Bilemem ama... Başkent ve yakın çevresinde uzun süredir sahada oldukça sert bir kapışma cereyan ediyor. AKP ve BBP arasında; Alperen Ocakları üzerinden.

Büyük Birlik Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı, Ülkücü fikir ve siyaset adamı, partisinin Ankara 2'nci Bölge milletvekili adayı Hakkı Öznur ile sohbet ediyorduk. Alperen Ocakları'ndaki çatlamayı sorduk. Bir dokunduk bin işittik. Lafını sözünü esirgemeyen Hakkı Öznur, açtı ağzını yumdu gözünü...

"Partimizi hedef alan kumpaslar fabrikasyondur. Biz bu fabrikasyonların hangi karanlık güç ve odakların imalatı olduğunu iyi biliyoruz" diye söze girişti. Öznur'a "anlat o zaman millet de bilsin" dedim. Soluk almadan devam etti;

"AKP hükümetinin ve onların devlet içindeki derin kollarının kozmik odalarda AKP merkez üssünde, hazırladıkları uygulamaya koydukları psikolojik operasyonları, derin kumpasları bize sökmez. Dış mihraklarla bağlantılı, PKK açılımını da yürüten karanlık ekip partimize kumpas kuran yapıdır. Partimizin bölücülüğe ve bölücülere karşı ortaya koyduğu millî tavır bu gayrimillî odakları tedirgin etmiştir."

Daha somut veriler istedim Öznur'dan. O da anlattı;

"AKP'nin kozmik odalarında yürütülen partimizi itibarsızlaştırma operasyonlarına saray, Başbakanlık, İçişleri Bakanlığı ve AKP'nin arka bahçesi haline gelen saraya bağlı özel istihbarat teşkilatı da tam destek vermektedir.

BBP camiasının içini karıştırmak için saray ve AKP hükümeti özel görevli elemanlar tutmuştur. Beştepe ile koordineli Başbakanlık ve fitne merkezi AKP genel merkezinden özel hazırlanmış, organize fitne ofislerinden yönetilen, yönlendirilen psikolojik savaş elemanları, BBP'yi itibarsızlaştırmak için her türlü fitne ve fesadı yapmaktalar.

Bazı Bakanlar, bazı AKP divan üyeleri, MYK üyeleri, Erdoğan'ın özel adamları Başbakanlık'ta çalışan bazı danışmanlar, AKP emrindeki istihbarat elemanları, Erdoğanistler, münafıklar, BBP'ye yönelik linç kampanyalarında aktif olarak yer almaktadırlar.

Saray-Başbakanlık-Yenimahalle üçlüsü partimize karşı kozmik odalarda algı operasyonları yürütmektedir. Saray, Başbakanlık ve AKP Genel Merkezi bağlantılı ve saraya bağlı istihbaratla da özel ilişkileri olan AKP'li (özel çalışma) ekibi kendilerine tahsis edilen, özel merkezlerde ve ofislerde, partimizi yıpratmak ve saflarımızda gedik açmak için kirli, karanlık organize çalışmalar yapmaktadır.

BBP'ye yönelik yalan ve dolanlarla dolu iftira metinleri fitne ve fesat yuvası AKP Genel Merkezi'nde ve bu fitne merkeziyle irtibatlı Balgat'taki özel büroda hazırlanmaktadır."

"Soluklan bir dur" dedim ama çok öfkeliydi Hakkı Öznur;

"Bu adi yalan ve dolanlarla dolu iftira metinleri, seçim çalışmaları sırasında, bazı yerlerde BBP ve Alperen Ocakları ile alakası olmayan, zaaflarından faydalanılan birkaç tipe önce okutturulmakta sonra söylettirilmektedir.

Düzenlenen kirli ve alçak bir operasyonla para, iş, ikbal vaat edilerek, BBP aleyhine ellerine verilen metni okuyan, AKP'nin havuz medyasına çıkartılan birkaç kişinin BBP ve Alperen hareketiyle uzaktan yakından ilişkisi yoktur.

BBP camiası, bu tamamı iftira olan fitne yazılarını hazırlayan alçakların kim olduklarını, hangi münafıklardan, hangi odaklardan emir ve talimat aldıklarını çok iyi bilmektedir.

Bir operasyon partisi olan AKP, kozmik odalarda hazırladıkları 'Alperen Ocakları Erdoğan'ı destekliyor', kara propagandalarını ellerindeki devlet, medya ve istihbarat gücünü de kullanarak her yerde yaymaya çalışıyorlar.

Ankara, İstanbul vb. illerde (Alperenler AKP'yi destekliyor) pankartları AKP'nin parayla tuttuğu maşaları tarafından asılmıştır. Şehit liderimizin resmini ve Tayyip Erdoğan resmini birlikte kullanarak "Sol tarafta, 'oylar AKP'ye', Sağ tarafta da 21'inci Yüzyıl Alperenleri" yazısını yazmışlar ve bu tür pankartları asmışlardır. Hedef: Algı operasyonları yaparak milletimizin zihninde Alperen Ocakları'nın AKP'yi desteklediği algısını oluşturmak.

Dava arkadaşlarımız, yiğit Alperenlerimiz birçok yerde bu pankartları asanları yakalamış ve arkalarında fitne, fesat merkezi AKP genel merkezi olduğunu öğrenmişlerdir.

AKP'nin provokatif pankartları kahraman Alperenlerimiz tarafından indirilmiş ve yerine Şehit Liderimizin ve BBP'nin "Safını Belirle" pankartları asılmıştır.

Kullanılan maşaların ceplerine para konduğu ve çakma ocaklarla irtibatlı oldukları tespit edilmiştir. AKP'nin provokatif davranışları bizi yolumuzdan döndüremez. Kirli yol ve yöntemleri kullanan AKP iktidarı bilsin ki: Biz maşalarla değil maşaların arkasındaki ağa babaları ile patronları ile uğraşırız. Mafyavari, çetevari zihniyetle hareket eden, BBP ve Alperen düşmanı Oslocu, Barzanici, müzakereci AKP'den hesap soracağız.

Denizli'de de çakma açılış yapmışlardır. Şehit Liderimizin ismini istismar etmişlerdir. Çirkin, ahlaksız, seviyesiz ve provokatif tutumlarını devam ettiriyorlar. Sahtekâr, takiyeci, edepsiz AKP'nin yaptığı seviyesizlikten başka bir şey değildir."

Hakkı abiyi susturmak mümkün olmadı. Daha çok şeyler anlattı ama bu köşeye sığmadı. Yarın da seçim yasakları var. Ama anlayan anladı herhalde!..

 

 

 

 

 

 

Yazarın Diğer Yazıları