Alperenler Yazıcıoğlu için çıkan kararı protesto etti!

Alperenler Yazıcıoğlu için çıkan kararı protesto etti!
BBP İstanbul İl Teşkilatı üyeleri, Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin soruşturmada, takipsizlik kararı verilmesini protesto etti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) İstanbul İl Teşkilatı üyeleri, Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin soruşturmada, takipsizlik kararı verilmesini protesto etti.

Çağlan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde toplanan grup adına açıklama yapan Erol Hacıgül, Yazıcıoğlu’nun hayatını kaybettiği kazanın görüldüğü davada verilen kararın kendilerini üzdüğünü belirtti.

Hacıgül, Yazıcıoğlu davasında önemli delillerin karartılmaya çalışıldığını iddia ederek, "Dosyayı kapattıklarını zannedenler şunu unutmasın. Muhsin Yazıcıoğlu'nun gölgesi bu topraklarda dolaşacaktır." dedi.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ve arkadaşlarının hayatını kaybettiği olayda bazı gerçeklerin gizlendiğini öne süren Hacıgül, şunları kaydetti:

 "Olayın suikast ve sabotaj olduğu yönündeki kuvvetli şüphelerin üzeri karartılarak, şüpheliler aklanarak dava dosyası hakkında takipsizlik kararı verildi. Dava süreci sulandırılmaya ve suni gündemlerle birtakım iç kavgalara ve çatışmalara malzeme yapılmaya çalışıldı. Dosyayı kapattıklarını zannedenler şunu unutmasın, Muhsin Yazıcıoğlu’nun gölgesi bu topraklarda dolaşacaktır. Herkes şundan emin olsun ki, hukuk ve adalet bir gün herkese lazım olacak"

Grup, açıklamanın ardından Muhsin Yazıcıoğlu'nun fotoğrafının bulunduğu siyah çelengi adliyenin önündeki alana koyarak, "şehitler ölmez vatan bölünmez" şeklinde slogan attı.

Grup, daha sonra olaysız dağıldı.