Altay'da gençler duruma el koydu

Altay'da gençler duruma el koydu
Süper lige veda eden Altay'ın 3 hafta önce çıkan kavga nedeniyle yarıda kalan olağanüstü kongresi bugün Atatürk Stadı hakem ve gözlemciler derneği salonunda gerçekleşti.

Mustafa Denizli''nin yapamadığını gençler yaptı... Cesaret budur işte! 
Süper lige veda eden Altay''ın 3 hafta önce çıkan kavga nedeniyle yarıda kalan olağanüstü kongresi bugün Atatürk Stadı hakem ve gözlemciler derneği salonunda gerçekleşti.

Yoğun katılımın sağlandığı kongre öncesi başkan olmasına kesin gözüyle bakılan ünlü teknik adam Mustafa Denizli, kulübün mali çıkmazda olduğunu belirterek dün adaylıktan çekildiğini açıklamıştı. 

Kayyuma gitmesi beklenen kulüpte ilginç bir gelişme yaşandı. yaşları ortalaması 30 olan gençler bir liste oluşturarak yönetime aday oldular. Bu listeye karşı eski başkan Özgür Ekmekçioğlu''na yakınlığıyla tanınan kongre üyesi Hakkı Küllü de karşı liste hazırlamasına rağmen son anda adaylıktan çekildi. 

Yapılan oylamada tek liste olarak seçime giren D
İzmir Faal Futbol Hakemleri Sempozyum Salonu''nda 28 Nisan''da organize edilip yaşanan olayların etkisiyle yarıda kalan kongrenin devamı niteliğindeki seçimde Ayhan Dündar ve Hakkı Küllü başkanlığında iki liste yönetime talip olurken, Hakkı Küllü son anda adaylıktan çekildiğini açıkladı. 

Kongrede 165 oy kullanılırken, Ayhan Dündar''a verilen 73 oy geçerli sayıldı. Ayhan Dündar başkanlığındaki Altay''ın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu;

Polat Özen, Berk Hızlıateş, Ahmet Avni Atayol, Umut Samaraz, Deniz Uğur Kemahlı, Turan Güven, Seza Sönmez Yaşar, Uğur Kocaman, Ogan Çaylayık, İhsan Saraç, Erman Pektok, Çağrı Küçükvatan, Abdullah Toy, Alperen Nebi ve Burak Kökten. 
Kuvayı Milliye''yi temsil eden kulüp yönetiminde görevi teslim aldıkları için gururlu olduklarını belirten yeni başkan Ayhan Dündar, "Altay zor bir dönemden geçiyor. Camiayı kucaklayarak kulübümüze hizmet etmek için çabalayacağız" dedi.