İşte ekonomik krizin geldiği son nokta: 75 yaşındaki işçi göçük altında kaldı

İşte ekonomik krizin geldiği son nokta: 75 yaşındaki işçi göçük altında kaldı
İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde meydana gelen bir olay vatandaşların geçim sıkıntısının geldiği son noktayı gözler önüne serdi. 75 yaşında inşaatta çalışan bir kişi göçük altında kaldı. Göçük altından yaralı olarak kurtarılan yaşlı işçi hastaneye kaldırıldı.

Türkiye’deki ekonomik krizin geldiği boyut ve vatandaşların yaşadığı geçim sıkıntısının geldiği son nokta bir kez daha ortaya çıktı. 75 yaşında inşaatlarda çalışmak zorunda kaşan İsmet Avşar, su borusu çektiği inşaatta göçük altında kaldı. Beline kadar toprak altında kalan Avşar, toprak altından çıkarıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Sultanbeyli'de bir inşaatta su borusu çeken inşaat işçisi göçük altında kaldı. Beline kadar toprağa gömülen işçiyi itfaiye ekipleri kurtardı.

Olay, saat 12.00 sularında Sultanbeyli Mehmet Akif Mahallesi Hattat Sokak üzerinde bulunan bir inşaatta toprak kayması meydana geldi. İşçi İsmet Avşar  beline kadar toprağa gömüldü. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yarım saatlik çalışması sonucu toprak altından kurtarıldı. Yaralı işçi olay yerinde bekleyen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulans ile Sultanbeyli Devlet hastanesine kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.