Anadolu Ajansı'nın acı günü. 55 yaşındaki gazeteci koronaya yenik düştü

Anadolu Ajansı'nın acı günü. 55 yaşındaki gazeteci koronaya yenik düştü
Anadolu Ajansı (AA) eski Ekonomi Haberleri Müdürü Metin Türkyılmaz, bir süredir korona virüs tedavisi gördüğü İbni Sina Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

AA''da yer alan habere göre, Anadolu Ajansı (AA) eski Ekonomi Haberleri Müdürü Metin Türkyılmaz, yeni tip korona virüs (Covid-19) nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 55 yaşında yaşamını yitirdi.

AJANS AÇIKLAMA YAPTI

Ajanstan yapılan açıklamada, "Metin Türkyılmaz. Kocaman sıcacık yüreğinde herkesin yer bulabildiği bir dost. İyi bir gazeteci, iyi bir hayat arkadaşı, iyi bir baba, iyi bir evlat, iyi bir ağabey, iyi bir insan... Metin''e veda etmiyoruz. Onun anısına Ajans Bizim''i yaşatacağız. Ajans Bizim ''de Metin Türkyılmaz''ı yaşatacağız." denildi.

Rize''de 1966''da doğan Türkyılmaz, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü''nü bitirdi. Gazeteciliğe 1990 yılında Anadolu Ajansında stajyer muhabir olarak başlayan Türkyılmaz, AA’da Ekonomi Haberleri Müdürlüğü de dahil olmak üzere birçok kademede görev aldı.

Türkyılmaz, AA''dan 2 Ocak 2012''de emekli olmasının ardından, danışman olarak başladığı TZOB''da vekaleten Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini de yürüttü.

Ajans Bizim''in kurucularından olan Türkyılmaz, Dünya gazetesinde "mevzuat" konusunda yazılar kaleme alıyordu.

 

İlgili Haberler