ABB kar küreme çalışmalarını canlı yayınlıyor

ABB kar küreme çalışmalarını canlı yayınlıyor
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), kent genelindeki kar küreme ve tuzlama çalışmalarını ‘Kar Takip Sistemi’ üzerinden canlı olarak yayınlıyor.

ABB, kar küreme ve tuzlama çalışmaları yapan araçlarda bulunan kameralar vasıtasıyla çalışmaları internet üzerinden canlı olarak veriyor. Türkiye’de ilk olan, ‘Kar Takip Sistemi’ ile belediye araçlarında bulunan kameralar vasıtasıyla vatandaşlar çalışmaları canlı takip edebiliyor.

Kar küreme ve tuzlama çalışmalarına ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan ABB Başkanı Mansur Yavaş, “Mesai arkadaşlarımız Ankara’nın dört bir yanında karla mücadeleye kesintisiz devam ediyor” dedi.

Yavaş’ın paylaşımı şöyle:

“Mesai arkadaşlarımız Ankara’nın dört bir yanında karla mücadeleye kesintisiz devam ediyor. Türkiye’de ilk olan ‘Kar Takip Sistemimiz’ üzerinden kar küreme çalışmalarımızı canlı olarak izleyebilirsiniz.”

Kar Takip Sistemi’ne ulaşmak için https://kartakip.ankara.com.tr/ linkini tıklayabilirsiniz. Genel ekrandan sağ üst köşeden "Kameralı Araçlar" sekmesini tıklayıp, harita üzerinden araç seçip üzerini tıklayıp "Canlı İzle" butonunu tıklayıp araç üzerindeki kameradan gelen görüntüleri izleyebilirsiniz.

 

 

 

İlgili Haberler