Galatasaray için ya tamam ya devam maçı

Galatasaray için ya tamam ya devam maçı
Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor ile karşılaşacak. Zirve ile puan farkı 6 olan Galatasaray bugün kazanıp önündeki iki takımın kaybını bekleyecek. Akdeniz ekibi ise orta sıralardan üst sıralara tırmanmayı hedefliyor. Peki Antalyaspor - Galatasaray mücadelesi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar...

Süper Lig''in 36.haftasında Trabzonspor ile berabere kalarak şampiyonluk yarışında yara alan Galatasaray, Antalya deplasmanında kazanarak moral bulmak istiyor. İşte Galatasaray - Fraport TAV Antalyaspor maçının detayları...

İKİ TAKIMIN MUHTEMEL 11’LERİ:

ANTALYASPOR: Boffin, Mert, Veysel, Naldo, Ali Eren, Ufuk, Serdar, Fredy, Hakan, Amilton, Podolski.

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Donk, Marco, Saracchi, Taylan, Emre Kılınç, Gedson, Kerem, Halil, Babel

ASLAN’DA 4 İSİM YOK

Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Radamel Falcao, Henry Onyekuru ve DeAndre Yedlin ile testi pozitif çıktığı için karantinada olan Mostafa Mohamed maçta forma giyemeyecek.

ETEBO SINIRDA

Galatasaray''da Etebo, sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Etebo, sarı kart görmesi halinde Süper Lig''in 38.haftasında oynanacak Galatasaray - Konyaspor maçında forma giyemeyecek.

AKDENİZ EKİBİNDE 4 EKSİK 3 ŞÜPHELİ

Antalyaspor''da ise Sidney Sam, Gökdeniz Bayrakdar, Doğukan Sinik ve Eren Albayrak sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek. Testleri daha önce pozitif çıkan Nuri Şahin, Bünyamin Balcı ve Kudryashov''un durumu ise belli değil.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul''da oynanan müsabaka 0-0 beraberlikle sonuçlanmıştı.