AÖF sınav sonuçları açıklandı! AÖF vize sınav sonuçlarına nereden bakılır?

AÖF sınav sonuçları açıklandı! AÖF vize sınav sonuçlarına nereden bakılır?
Açıköğretim Fakültesi sınavları 13- 14 Nisan tarihlerinde gerçekleştirildi. Sınavların ardından sonuçların ne zaman yayınlanacağı merakla bekleniyordu. AÖF sonuçları açıklandı. İşte detaylar

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim sınavları geçen hafta sonu gerçekleştirildi. Sınava katılan öğrenciler AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyordu. Anadolu Üniversitesi tarafından resmi açıklama geldi! Açıköğretim AÖF sonuçları nasıl sorgulanır? İşte merak edilenler…

AÖF SINAV SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLEBİLECEK

Sonuçların erişime açılmasının ardından kimlik numaraları ile sorgulama yapabilen öğrenciler final sınavları öncesinde elde ettikleri ilk puanlamalara ulaştı. Sonuçlar ise Anadolu Üniversitesi’nin resmi internet adresi olan “Anadolu.edu.tr” üzerinden öğrenilebiliyor.

Sonuçlar ilk olarak mobil uygulamaya yüklendi, uygulamadan gerekli bilgileri giren kişiler sonuçlara ulaşabilecek.

FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi takviminde AÖF final tarihleri öğrencilerle paylaşıldı. Akademik takvime göre AÖF 2019 bahar dönemi finalleri 25 – 26 Mayıs tarihinde yapılacak. Öte yandan Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültesi’nin 3 ders sınav tarihi ise 20 Temmuz’dan 26 Temmuz’a alındı.

SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ VE MAZERET SINAVI

Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

Sınav giriş belgesinde belirtilen yer ve tarihte sınava girmeyen öğrenciler için başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı açılmaz.