Apple Destek, bozuk iPhone’ların tamir ücretlerini servise gitmeden tahmin edecek

Apple Destek, bozuk iPhone’ların tamir ücretlerini servise gitmeden tahmin edecek
Apple Destek uygulaması 4.5 sürümü güncelleme detaylarıyla kullanıcıları mutlu etti. Kullanıcılar artık onarımda para harcamalarını görüyor.

İşte detaylar...

ShiftDelete - Apple Destek uygulaması, yakın zamanda bir güncelleme aldı. Bu noktada uygulamaya kullanıcıların belirli onarımları ve servis seçenekleriyle ilgili fiyat tahminleri seçeneği geldi. Apple Destek 4.5 güncelleme sürümü ile gelen özellik, kullanıcıların kırık ekranlar veya arka kapaklar ve pil değişimleri gibi yaygın onarımlar hakkında fiyat almalarına olanak tanıyor.

Kullanıcılar yeni özellik sayesinde kolayca hizmet rezervasyonu hizmetini de kullanabiliyorlar. Apple Destek bünyesine gelen yeni sürüm, sıvı hasarı ya da kamera sorunları gibi karmaşık hizmetler için tahminleri desteklemiyor. Kullanıcıların bu konularda değerlendirme veya fiyat teklifi için cihazlarını onarım sağlayıcısına getirmeleri gerekiyor.

Apple Destek uygulaması 4.5 sürümüne güncellendi

Apple, ‘Cihazlarım’ menüsüne bir metin giriş kutusu ekledi. Buraya yazarak cihazınızdaki sorunu kendiniz açıklayabiliyorsunuz. Uygulama da sizi ilgili bölüme aktarıyor. Buna ek olarak size, uygulama destek seçeneklerini de öneriyor.

Apple Destek‘te daha önceden de benzer bir metin giriş kutusu vardı. Bu yalnızca bir kullanıcı onarım seçeneği seçtikten sonra ortaya çıkıyordu. Yeni kutu, kullanıcıların sorunlarına uygun onarım bulmasını kolaylaştırıyor.

Apple Destek 4.5 sürümünde bazı küçük çaplı güncellemeler de var. Bunlar da Ukrayna’da yerel çeviri ve desteğin yanı sıra performans geliştirmeleri ve hata düzeltmeleri içeriyor. Uygulama şu anda, kullanıcıların tüm Apple ürün ve hizmetlerini kolayca bulup onarım veya destek almalarına olanak sağlıyor. App Store üzerinden de uygulamayı ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.