Apple, Steve Jobs'u unutmadı

Apple, Steve Jobs'u unutmadı
Apple, şirketin kurucularından, eski CEO'su Steve Jobs'ı 10. ölüm yıldönümünde andı. Şirket, internet sitesi üzerinden "Steve'i anıyoruz" adlı bir klip yayınladı.

Apple denilince akla gelen ilk isim olan Steve Jobs, sadece Apple''ın değil, teknoloji dünyasının da en önemli isimlerinden biri olarak görülmekte. Jobs, 5 Ekim 2011''de hayatını kaybetmişti. Apple ise her yıl olduğu gibi 10. yıldönümünde de Steve Jobs''ı unutmadı.

KLİP HAZIRLANDI

Apple, internet sitesi üzerinden "Steve''i Anıyoruz" başlığını taşıyan özel bir klip paylaştı. Klipte fotoğrafların yanında, ünlü isim Apple''ın yönetimindeyken yaşanan bazı önemli anların kaydı yer alıyor. Klibin sonunda ise yine "Steve''i anıyoruz" yazısı çıkıyor.

JOBS AİLESİNDEN SÖZLER

Steve Jobs için paylaşılan klibin altında ise Jobs ailesinin sözlerine yer verildi. Sözlerin sonunda "Belleğimiz, kalbimizdekileri ifade etmekte yetersiz kalıyor. Onu çok ama çok özlüyoruz. Bir eş ve bir baba olarak bizimle olduğu için çok şanslıydık" denildi.

Steve Jobs, sağlık sorunları nedeniyle 25 Ağustos 2011’de görevini Tim Cook’a devretmişti. Tim Cook, halen Apple''da CEO''luk görevini sürdürüyor.

İlgili Haberler