Samsung Katlanılır Oluyor

Samsung Katlanılır Oluyor
Samsung’un katlanabilir ekran teknolojisi için yeni söylentiler var!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yine dedikoduların baş kahramanı olmayı başardı. Geçtiğimiz aylarda Samsung’un katlanabilir ekranlar için yeni bir patent aldığını ve 2014 yılında altığı bu patent ile geliştirilmiş bir akıllı cihazın tanıtılacağı iddialarını sizlerle paylaşmıştık.

CES 2014 fuarında kullanıcı tarafından, beklenilen üst seviye akıllı modellerin tanıtılmamasının ardından ortaya atılan yeni dedikoduların gündeminde bu kez de VIP kapıların ardında özel tanıtımların gerçekleştirildiği yer alıyor.

ETNews tarafından yapılan habere göre, CES 2014’de VIP teknoloji kullanıcıları için tanıtılan 5.68 inç büyüklüğündeki katlanabilir ekran prototipinde Samsung, Galaxy Round veya G Flex modellerinden daha farklı bir model kullanmış. Tamamı plastik bir tabaka ile kaplı modelde, katlanabilmeyi sağlayan Polyamid Film kullanıldığı öne sürülüyor.

Katlanabilen ekran sayesinde daha küçük bir boyuta sahip olan prototip modelde, dokunmatik konusunda herhangi bir kusurun da söz konusu olmadığı savunuluyor.Akıllı telefon pazarına 2015 yılında sürülmesi beklenen akıllı model hakkında, Samsung tarafından henüz bir resmi doğrulama gelmedi.