AKP’li vekiller hiç korkmadan sesini yükseltsin

AKP’li vekiller hiç korkmadan sesini yükseltsin
Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen, özellikle AKP’li milletvekillerin seslerini yükseltmeleri ve seçmenlerine sahip çıkmaları gerektiğini söyledi

Sözen şunları kaydetti: “Yeter ki vatandaşıyla arasındaki gönül köprüleri zedelenmesin. Bunun için hepimizin ortak hassasiyet göstermesi gerekir. Bu anlamda sivil toplum örgütleri ve kanaat önderlerine çok büyük görevler düşüyor. Maalesef bölge milletvekillerinin bu konuda çok fazla ön plana çıkıp seslerini yükseltmemesi vatandaşlarda korku ve panik oluşturuyor, suskunluğa bürünmesi yadırganıyor. Bölgedeki AKP milletvekillerine kendi can korkularının derdine düşmeden vatandaşların üzerindeki korku ve panik havasını kaldırmak adına çok büyük bir görev düşüyor. Bu görevlerini maalesef şu an itibarıyla yerine getirmiyorlar. Bölge milletvekillerinin kendi seçmenin, kendi halkının yanında olması gerektiğini düşünüyoruz.”

Son çırpınışlar

Terör örgütü PKK’nın güvenlik birimlerine karşı futbol topu içerisine yerleştirdiği el yapımı bombaları mancınıkla fırlatmasına da değinen Sözen, “Bunları bizler de duyduk. Zaten PKK’nın misyonunda kalleşlik ruhu olduğunu hepimiz biliyoruz” dedi. Sözen sözlerini şöyle tamamladı: “Bunların her türlü kalleşliğe, her türlü alçaklığa başvurmak suretiyle askerimize ve polisimize zarar vermek istediklerini herkes çok iyi biliyor. Futbol topunun içerisinde patlayıcılar yerleştirip atmaları çok garipsenmemeli. Ben onların son çırpınışları olduğunu düşünüyorum. Güvenlik birimlerimiz yaptıkları operasyonda çok büyük hassasiyet gösteriyor. İnşallah terör örgütünün bu tuzakladıkları ellerinde patlar.”

 Bünyamin Öztürk