Burası Konya: Arapça ve başka yabancı dillerde tarım ilanı verildi

Burası Konya: Arapça ve başka yabancı dillerde tarım ilanı verildi
Demokrat Parti Genel İdare Kurul Üyesi İlay Aksoy 'tarım sektörünün yabancıların eline geçtiğinin en somut örneğidir!' diyerek paylaştı. İşte ayrıntılar...

Olacak iş değil. Arapça ve başka yabancı dillerde tarım ilanı verildi

İthal Edilen Tarım Ürünleri Arasında Buğday Başı Çekiyor. Arpa ve mısır ise 700 milyon ton ile buğdayı takip eden tarım ürünleri arasında. Türkiye''nin ithal ettiği tarım ürünleri arasında 100 bin ton pirinç ve yine aynı oranda kurubaklagil bulunuyor.

Rusya''dan tarım ürünü ithalat rekoru 4.3 milyar dolarla Türkiye''de!

''Sadece ithalatla aldığımız ürünleri değil, ülkemizde üretilenleri de yabancılardan almak zorunda bırakılacağız!'' diyen Demokrat Parti Genel İdare Kurul Üyesi İlay Aksoy''un paylaşımı dikkat çekti.

Konya Büyükşehir Belediyesinin asılmasına izin verdiği yabancı dil içerikli reklam panosunu paylaşan Aksoy altına şu notu düştü.

"Konya Büyükşehir Belediyesinin asılmasına izin verdiği, tamamen yabancı dil içerikli reklam panosu tarım sektörünün yabancıların eline geçtiğinin en somut örneğidir! Sadece ithalatla aldığımız ürünleri değil, ülkemizde üretilenleri de yabancılardan almak zorunda bırakılacağız!"

İlgili Haberler