"Arda'nın açığını kapatıyoruz"

"Arda'nın açığını kapatıyoruz"
Medipol Başakşehir'in gözde oyuncusu Emre Belözoğlu, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında oynanan Evkur Yeni Malatyaspor maçı sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir sahasında konuk ettiği, Yeni Malatyaspor'u Eljero Elia'nın 18. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Maç sonrası Başakşehir oyuncusu Emre Belözoğlu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Emre'nin açıklamalarının satır başları şu şekilde:

"ZOR BİR MAÇ OLACAĞINI BİLİYORDUK"

"Maçtan önce zor bir maç oynayacağımızı biliyorduk, o bilinçle hazırlandık. Başındaki hocamız eski hocamız ve ona da başarılar diliyorum. 1-0'dan sonra biraz daha pozisyonumuz var. Onlar da duran toplar ile gelmeye çalıştılar. Zor bir maç oldu. Ne olursa olsun kazanmak gerekirdi, bunu başardığımız içim mutluyuz.

"BU HİKAYEYİ ŞAMPİYONLUKLA TAÇLANDIRMAK İSTİYORUZ"

Şampiyonluk bir neticede. Belki de hikayenin bir parçası. Bu hikayeyi ve hayali taçlandırmak istiyoruz. Kalan bütün maçları kazanıp, şampiyon olmak istiyoruz. Tecrübe ve enerji mevcut. Medya ve taraftar gücümüz olmasa da elimizden geleni yapacağız."

"ŞİMDİ DE ARDA'NIN AÇIĞINI KAPATIYORUZ"

Galatasaray takımı en büyük adaylardan bir tanesi orada da kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Gençken önümüzde Hagi, Alex oynuyordu onların açığını kapatıyorduk şimdi de Arda'nın açığını kapatıyoruz. Şaka bir yana çok değerli bir oyuncu. Gerçi biz çok sevilmeyiz ama başarı düşmanı çok üzer. Başarı gelirse de intikam da alınır."