Arıza dizisi hangi kanalda. Arıza dizisi ne zaman, saat kaçta? Arıza 7. bölüm canlı izle

Arıza dizisi hangi kanalda. Arıza dizisi ne zaman, saat kaçta? Arıza 7. bölüm canlı izle
Show TV’de Pazar akşamları ekranlara gelen ve ilgiyle izlenen Arıza dizisinin 7. Bölümü izleyiciler merak ediyorlar. İzleyiciler Arıza dizisinin 7’inci bölümünde neler yaşanacağını araştırıyorlar. Peki, Arıza dizisi hangi kanalda. Arıza dizisi ne zaman saat kaçta? Arıza 7. bölüm canlı izle…

Arıza 7. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Ali Rıza'nın kendilerine kurulan kumpasın hesabını sormak için harekete geçtiği tanıtımda "Bu işin sonunda birisinin kafası kopacak!" sözleri üzerine Burak ve Fikret'in taksi durağının önüne attığı kutu gerilimi arttırıyor. Ali Rıza ve Halide'nin kurtardığı kişinin kim olduğu ise büyük merak uyandırıyor. Peki ama Arıza saat kaçta hangi kanalda?

ARIZA DİZİSİ NE HANGİ KANALDA?

Arıza;bir taksicinin, şehrin krallarıyla girdiği büyük savaşı ve bu amansız mücadelenin gölgesinde Halide ile yaşadıkları tehlikeli aşkın hikayesini anlatıyor. 

ARIZA DİZİSİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Arıza dizisi Pazar akşamları Show TV'de ekrana geliyor. Arıza saat 20:00'de yayınlanıyor. 

ARIZA CANLI İZLE

Arıza dizisini televizyondan Show TV üzerinden izleyebilirsiniz. Show TV'nin resmi internet adresinden de Arıza dizisinin canlı yayınına ulaşabilirsiniz. Dizi bittikten sonra Arıza'nın 7. bölümü web sitesine yüklenmektedir.